Το μήνυμα της Μαρίας Ελένης για τη Ζωή Λάσκαρη: «Για την ψυχή της μάνας που με μεγάλωσε»

Must Read

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου εκφράζει με σπαραγμό πόσο πολύ της λείπει η μητέρα της Ζωή Λάσκαρη, που τον Αύγουστο θα κλείσει τρία χρόνια από την ημέρα που άφησε την τελευταία της πνοή.

Η Μαρία Ελένη ήταν ιδιαίτερα δεμένη με τη μητέρα της, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνο που στάθηκε βράχος στο πλευρό της για να μην φοβηθεί τη μάχη κόντρα τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

«Όταν φεύγει κάποιος από την Ζωή που αγαπάς, πάρα πολύ, που είναι ο άνθρωπός σου, που είναι η παρέα σου δεν το ξεχνάς ποτέ… απλά μπαίνεις σε μια άλλη πραγματικότητα και κάνεις το καλύτερο που μπορείς, ξέροντας ότι αυτό θα ήθελε…Μου λείπεις πολύ ας άκουγα μια ακόμα φορά τη φωνή σου» έγραψε στον λογαριασμό της η Μαρία Ελένη.

«Είναι στιγμές που θέλεις να της μιλήσεις να την ακούσεις να σου πει αγαπούλα μου. Είναι στιγμές που μόνο η μάνα σου θα σου πει την αλήθεια, θα σου δώσει κουράγιο θα σε ταρακουνήσει», έγραψε σε άλλο InstaStory.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This