H Mαίρη Συνατσάκη κάνει προβολές με τα τακούνια της και «ρίχνει» το Instagram (video)

Must Read

Η Μαίρη Συνατσάκη ετοιμάζεται για το καλοκαίρι που έφτασε λίγο πρόωρα φέτος, με τους περισσότερους να αναζητούν ανάσα δροσιάς στις παραλίες.

Φορώντας ένα outfit γυμναστικής από την μαγική δεκαετία των 80’s κι ένα ζευγάρι τακούνια από την συλλογή mairiboo envie shoes που φέρουν την υπογραφή της, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της για σκληρή γυμναστική…

Στο βίντεο, η Μαίρη κάνει διατάσεις, σκοινάκι, προβολές και κοιλιακούς με τόση ευκολία, σα να φοράει απλά σπορτέξ παπούτσια.  Λίγο οι γυμναστικές της επιδόσεις, λίγο η υπέροχη σιλουέτα της, όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν βροχή!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This