2-7-2020

Γιώργος Πολυχρονίου: «Δεν λέω την ηλικία μου γιατί ψάχνω μια σοβαρή κοπέλα 25-30 ετών» (video)

Σαρωτικός ο Γιώργος Πολυχρονίου διατηρεί τον σαρκασμό του!

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός κλήθηκε να σχολιάσει με το μοναδικό του ύφος τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ο κ. Πολυχρονίου χαρακτήρισε  καλή και έμπειρη την Ελένη Μενεγάκη που αποχωρεί μετά από τόσα χρόνια στην πρωινή ζώνη αλλά αναρωτήθηκε χαριτολογώντας: «Λες να αρρωστήσει ο μισός ελληνικός λαός που δεν θα δει εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη;»

Ο μουσικόφιλος ραδιοφωβικός παραγωγός, χαρακτήρισε «καλή» τη Φαίη Σκορδά, «έμπειρο» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά «το αντιπαθητικό γυναικείο της ελληνικής τηλεόρασης» κατά τη γνώμη του είναι η Κατερίνα Καινούριου. Για τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε με καλά λόγια αλλά τόνισε ότι τα 3 τελευταία χρόνια βρίσκεται σε τρικυμιώδη κατάσταση. 

Ο Γιώργος Πολυχρονίου εξομολογήθηκε  ότι παρουσίασε με το ζόρι τον Τροχό της Τύχης και ότι η τηλεόραση δεν του λείπει καθόλου. 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν λέει την ηλικία του εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Δεν τη λέω γιατί ψάχνω να βρω μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μια σοβαρή κοπέλα όχι πολύ μεγάλη, 25-30».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ