Όταν η Μάρλεν Γρυντάκη εκπροσώπησε την Κρήτη σε καλλιστεία plus size στη Βρετανία (video)

Must Read

H Μάρλεν Γρυντάκη ξάφνιασε τον κριτική του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλο όταν εκείνος τη ρώτησε τι θα κάνει με το χρηματικό έπαθλο εάν κερδίσει.

Η Μαρλέν αποκάλυψε στο επεισόδιο της Δευτέρας ότι, όνειρό της είναι να πάει στο Λος Άντζελες που έχει μια ισχυρή βιομηχανία μόδας στα plus size μοντέλα κι έτσι θα καταφέρει να συνδυάσει και την αγάπη της για μαγειρική αλλά και το χόμπι της που είναι το μόντελινγκ.

Η νεαρή σεφ που τα τελευταία χρόνια έμενε μόνιμα στη Βρετανία και εργαζόταν βιοποριστικά ως plus size μοντέλο, είχε λάβει μέρος σε καλλιστεία εκπροσωπώντας την Κρήτη, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούριου.

Η Μαρλέν που έχει εντυπωσιακό πρόσωπο και καλοσχηματισμένες καμπύλες έχει έχει ποζάρει σε άπειρες πετυχημένες επαγγελματικές φωτογραφίσεις και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This