Κάτι τρέχει ανάμεσα στη Χριστίνα Βραχάλη και στον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη

Must Read

Τι τρέχει με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Γιώργο Λιβάνη; Κάποιες κοινές έξοδοι της αθλητικογράφου του Open με τον γοητευτικό τραγουδιστή σε συνδυασμό με ορισμένες αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα έβαλαν… φωτιά στις φήμες πως ένας έρωτας γεννήθηκε μεταξύ τους στο «Just the 2 of Us».

Οπως είναι γνωστό, η Χριστίνα και ο Γιώργος, παρότι ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς στο show ταλέντων, το κοινό τούς έδειξε τελικά την πόρτα της εξόδου. Οι ίδιοι ωστόσο δεν σταμάτησαν τις συναντήσεις τους μετά το τέλος της τηλεοπτικής συνεργασίας τους.

Απεναντίας, συνέχισαν να βλέπονται το ίδιο με πριν, ίσως και λίγο περισσότερο. Φαίνεται πως η αθλητικογράφος και ο τραγουδιστής, οι οποίοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «J2US», έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση, κάνοντας αρκετούς να αναρωτιούνται αν είναι ζευγάρι και στη ζωή ή απλώς δυο πολύ καλοί φίλοι.

Πρόσφατα οι δυο τους εθεάθησαν να κάνουν βόλτα στο Κολωνάκι, ενώ μερικές μέρες αργότερα τους είδαν και στη Ραφήνα, όπου κολύμπησαν κιόλας.

Ανέβασαν βίντεο

Το πρωί της περασμένης Τρίτης η Χριστίνα και ο Γιώργος βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και λίγο πριν βγουν στον αέρα της εκπομπής ανέβασαν ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο έκαναν χιούμορ ότι είναι ζευγάρι. Κανείς, όμως, δεν κατάλαβε αν το εννοούσαν ή αν επρόκειτο απλά για διακωμώδηση της φημολογίας που τους ακολουθεί.

Η συνέχεια δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από ένα insta-story της Χριστίνας Βραχάλη. Η τελευταία βγήκε ξανά με τον τραγουδιστή, ενώ στην παρέα τους ήταν επίσης ο Κώστας Καραφώτης με τη σύντροφό του Εύη Σαλταφερίδου και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ολοι μαζί τραγουδούσαν, με τον Γιώργο και τον Κώστα να παίζουν κιθάρα, ενώ η Χριστίνα τούς τράβηξε βίντεο δίνοντας μια γεύση από τη βραδιά τους στους followers της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This