«Έσπασαν τα κοντέρ» σε δημοπρασία οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Μέριλιν

Must Read

Σχεδόν τρεις φορές πάνω την αρχική τιμή έπιασε σε πλειστηριασμό η γυμνόστηθη φωτογραφία της πολύ νεαρής Μέριλιν Μονρόε, που φέρει την υπογραφή του Mr Playboy Χιου Χέφνερ.

Η αποκαλυπτική φωτογραφία που τράβηξε ο Ερλ Μοράν στο ξεκίνημα της καριέρας της Μονρόε, όταν ακόμη ήταν κοκκινομάλλα και χρησιμοποιούσε το όνομα Νόρμαν Τζιν Ντόχερτι, είναι μέρος μιας ολόκληρης συλλογής από αισθησιακές φωτογραφίες της σε νεαρή ηλικία, που δημοπρατήθηκαν την Τετάρτη από τον οίκο Nate D. Sanders. Η τιμή εκκίνησης της ναζιάρικης, topless φωτογραφίας της, την οποία υπέγραψε ο Χέφνερ, ήταν 3.500 ευρώ, τελικά όμως αγοράστηκε για 10.590 ευρώ.

Τις περισσότερες από τις υπόλοιπες τράβηξε ο Ούγγρος φωτογράφος Αντρε Ντε Ντιένες, ξεκινώντας από το 1945. Ανάμεσά τους, φωτογραφία στην οποία χαμογελάει φορώντας ζιβάγκο, που πωλήθηκε προς 2.190 ευρώ. Μία που τη δείχνει σε σεξουαλική πόζα με ολόσωμο μαγιό πάνω σε κορμό δέντρο στη θάλασσα πωλήθηκε προς 1.800 ευρώ, ενώ άλλη από την ίδια παραλία, όπου τεντώνει το χέρι, έπιασε 1.990 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This