Πέμπτη 17/6/2021

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί σε ανακωχή για χάρη των παιδιών

Σημαντικά βελτιωμένες είναι οι σχέσεις του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών αναφορικά με την κηδεμονία των παιδιών τους.

Το ζευγάρι, που έπαψε να ζει κάτω από την ίδια στέγη το 2016 και πήρε επισήμως διαζύγιο πέρυσι, ήταν όλα αυτά τα χρόνια στα μαχαίρια, αφού οι δυο τους διαφωνούσαν ως προς την επιμέλεια των παιδιών και τον χρόνο που θα περνούσε καθένας τους με τα έξι παιδιά τους.

«Τα παιδιά του Μπραντ είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνον. Λέει στους φίλους του ότι μαθαίνει τη ζωή μέσα από τα παιδιά του» ανέφερε πηγή στο Entertainment Tonight, προσθέτοντας ότι τώρα, που συμφωνήθηκαν όλες οι επιμέρους λεπτομέρειες για την κηδεμονία τους, το κλίμα στη σχέση του με την Τζολί είναι πολύ καλύτερο.

Η «εκεχειρία» ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή, δηλαδή λίγο πριν από τα 14α γενέθλια της κόρης τους Σιλόχ. «Η Σιλόχ είναι πολύ δεμένη και με τους δυο γονείς της. Ολα τα παιδιά ανυπομονούσαν για τα γενέθλιά της, καθώς θα τα γιόρταζαν όλοι μαζί με τούρτα» ανέφερε η ίδια πηγή, ενώ διαφορετικό άτομο του περιβάλλοντός τους λέει: «Προς έκπληξη πολλών κοντινών φίλων τους, η επικοινωνία τους έχει βελτιωθεί σημαντικά και είναι πολύ αφοσιωμένοι στην από κοινού ανατροφή των παιδιών τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ