Τρίτη 15/6/2021

Σοκ προκαλεί με την περιγραφή της η Έλενα Γαλύφα για το τροχαίο που βίωσε: «Είχε καλυφθεί το πρόσωπό μου με αίμα»

Η γνωστή Influencer, Έλενα Γαλύφα, ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε ένα σοβαρό τροχαίο, πριν τέσσερα χρόνια, με την ίδια, ευτυχώς, να μην έπαθε τίποτα.

Συγκλονίζει με την περιγραφή της λέγοντας πως οι γύρω της νόμιζαν πως είχε πεθάνει αφού όλο της το πρόσωπο ήταν καλυμμένο με αίματα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που έχει ο άνθρωπος. Κόντεψα να χάσω τη ζωή μου σε ένα σοβαρό τροχαίο. Διαλύθηκε όλο το αυτοκίνητο. Έγινε πριν τέσσερα χρόνια στη Λεωφόρο Κηφισίας. Τα έζησα όλα έντονα. Συνομιλούσα σε κάποιον που δεν υπήρχε δίπλα μου και έλεγα “ας τελειώσει αυτό”. Βγήκα από ένα αυτοκίνητο που δίπλωσε στη μέση και εγώ είχα μόνο ένα ράμμα. Θυμάμαι τα πάντα.»

Συνεχίζει αναλύοντας πως συνέβη το γεγονός λέγοντας:

«Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κουνήσω τα πόδια μου, αλλά επειδή δεν είχα ορατότητα δεν ένιωθα πολύ καλά. Απ’ έξω φώναζαν όλοι “νεκρή, νεκρή”, γιατί είχε καλυφθεί όλο το πρόσωπό μου με αίμα. Σκουπίστηκα αμέσως να δουν ότι είμαι ζωντανή. Τα θυμάμαι όλα.

Είχα φύγει από ένα σπίτι που ήμασταν παρέα και η αλήθεια είναι ότι είχα πιει λίγο παραπάνω. Δεν ήμουν μεθυσμένη, αλλά δεν είχα διαύγεια. Είδα ένα μηχανάκι να φρενάρει πολύ μακριά μου και πάτησα βίαια το φρένο. Νόμιζα πως ήταν πιο κοντά μου γιατί δεν είχα τη διαύγεια που έχει ένας κανονικός οδηγός χωρίς αλκοόλ. Χτύπησα στην άκρη το διερχόμενο αυτοκίνητο και το δικό μου γύρισε στο αντίθετο ρεύμα. Ξήλωσα ένα δέντρο και προσγειώθηκα σε ένα αυτοκίνητο. Με έβγαλαν με αλυσοπρίονο από το αμάξι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ