Η Μαρία Βοσκοπούλου ποζάρει με το εφηβικό φόρεμα της Άντζελας Γκερέκου 

Must Read

Η οικογένεια Βοσκοπούλου είναι από τις πιο αγαπημένες  της ελληνικής showbiz!

Τόλης Βοσκόπουλος και Άντζελα Γκερέκου, διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια έναν επιτυχημένο γάμο και έχουν αναθρέψει με αγάπη και σωστά πρότυπα την πανέμορφη κόρη τους Μαρία.

Η ταλαντούχα Μαρία έχοντας κληρονομήσει το μουσικό ταλέντο του Τόλη Βοσκόπουλου προετοιμάζεται κάνοντας μαθήματα φωνητικής προκειμένου να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μουσικό θέατρο.

Πανέμορφη με τα υπέροχα μάτια της μητέρας της, η Μαρία ποζάρει στον φακό της Άντζελας με την αγαπημένη της θεία Αφροδίτη, η οποία είχε ράψει πριν πολλά χρόνια, το διαχρονικό φόρεμα που πέρασε από την μαμά στην… κόρη.

Με vintage διάθεση, η Μαρία χαμογελά με το all time classic φόρεμα εποχής που φορούσε κάποτε η μαμά της και η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους ακόλουθούς  της στο Instagram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This