Μια «ανάσα» πριν τα 60 η Πέγκυ Σταθακοπούλου εντυπωσιάζει ποζάροντας με μαγιό!

Must Read

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι μία καταξιωμένη ηθοποιός η οποία έκανε το ντεμπούτο της κυρίως τη δεκαετία του 90.

Η ίδια έχει καταφέρει να απέχει η προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας και να φαίνεται η δουλειά της κυρίως από την επαγγελματική της πορεία, αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου ήταν παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή, αλλά μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να ζήσουν χωριστά. Οι δυο τους όμως έχουν μία υπέροχη κόρη, την Χριστίνα Καλδή.

Η 15χρονη κόρη τους ασχολείται με το πένταθλο και έχει μία ιδιαίτερη αγάπη για το θέατρο κάτι το οποίο σίγουρα το έχει πάρει από τη μητέρα της.

Μητέρα και κόρη είναι πολύ αγαπημένες κι αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις που κάνει η ίδια Πέγκυ Σταθακοπούλου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως είναι αντιληπτό, οι δυο τους δεν μοιάζουν τόσο αλλά είναι και οι δύο πανέμορφες.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Πέγκυ Σταθακοπούλου φαίνεται να απολαμβάνει το πρώτο της μπάνιο με την κόρη της διαθέτοντας ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This