Βaby shower στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος για Χρανιώτη-Αβασκαντήρα

Must Read

Ενα ξεχωριστό πάρτι για ένα ξεχωριστό ζευγάρι και το μωρό τους! Ηταν εντελώς πρωτότυπο το baby shower σε βερσιόν πικνίκ που οργάνωσαν οι φίλες της Γεωργίας Αβασκαντήρα, της ετοιμόγεννης συζύγου του Γιώργου Χρανιώτη, σε ένα καταπράσινο πάρκο, ενθουσιάζοντας τους μέλλοντες γονείς!

Η νεαρή χορεύτρια, η οποία βρίσκεται στον μήνα της και περιμένει πώς και πώς τον «πελαργό», βρέθηκε στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος μαζί με τον άνδρα της, τις κολλητές της και αγαπημένα της πρόσωπα και όλοι μαζί γιόρτασαν τον ερχομό του γιου της.

Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την όμορφη συνάντηση. Κάποιες με τον Γιώργο Χρανιώτη να χαμογελούν στον φακό, άλλες με τις φίλες της να ποζάρουν αγκαλιασμένες και ορισμένες με τα λαχταριστά γλυκά, όπως η τούρτα με το ελεφαντάκι και μπισκότα σε γαλάζιες και πορτοκαλί αποχρώσεις.

«Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη»

Η Γεωργία, συγκινημένη, ευχαρίστησε τις φίλες της για το πάρτι στη λεζάντα που συνόδευσε τις εικόνες της ανάρτησής της. «Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη για όλα τα κορίτσια μου που δημιούργησαν αυτό το πικνίκ, baby έκπληξη για μένα και το μωρό μου, είμαι έτοιμη και δυνατή. Σας ευχαριστώ όλες» έγραψε.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του «Survivor» και η χορεύτρια είναι μαζί πέντε χρόνια, εκ των οποίων τα δύο παντρεμένοι και περιμένουν σε λίγες μέρες τον καρπό του έρωτά τους, που είναι αγοράκι. Με το καλό…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This