Αποκαλύψεις χωρίς τέλος από τη Μαρία Μαρκέζη: «Έφτασα στον πάτο από τα ναρκωτικά» (video)

Must Read

Σοκαριστικές αποκαλύψεις χωρίς τέλος από τη Μαρία Μαρκέζη, την πρώην νύφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, και το σκοτεινό παρελθόν της με τον εφιάλτη των ναρκωτικών.

Η γνωστή φωτογράφος μαζί με την κόρη της Κιάρα, την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «My Style’s Rock», εμφανίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον καναπέ της εκπομπής «Dot» και εξομολογήθηκαν πολλά και διάφορα!

Ιδιαίτερα η Μαρία Μαρκέζη αναφέρθηκε στη δραματική περίοδο της ζωής της που έπιασε… πάτο λόγω των ουσιών. «Έφτασα πάτο και έφτιαξα τη ζωή μου από την αρχή. Όμως είμαι περήφανη για δύο πράγματα. Για το ότι έκανα το παιδί μου και το ότι σταμάτησα τα ναρκωτικά. Γι’ αυτά τα δύο. Πήγα σε ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης, με πήγε ο Ζούλιας και πήγα για να του κάνω το χατίρι. Με είχε ζαλίσει, με είχε τρελάνει, οπότε έλεγα πως δεν γίνεται διαφορετικά» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Μπήκα μέσα σε αυτό, λοιπόν, νομίζοντας πως δεν έχω καμιά δουλειά εκεί γιατί ήμουν χάι. Ότι ήμουν πιο ισχυρή. Βοηθήθηκα πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, με μοναξιά και χωρίς κανέναν φίλο δίπλα μου, γιατί εξαφανίστηκαν όλοι» σχολίασε, λέγοντας παράλληλα πως τα τελευταία έξι χρόνια είναι μακριά από τα ναρκωτικά.

«Δεν είχα λεφτά να δώσω στο παιδί μου για να πάει σχολείο και να πάρει να φάει στο κυλικείο. Έφτασα μέχρι εκεί. Αυτό είναι ένα μάθημα σε αυτή τη ζωή. Τότε ξεκίνησα να δουλεύω πιο πολύ με τη φωτογραφία στον χώρο της μόδας» πρόσθεσε.

Η ίδια αναφέρθηκε και στη σχέση ζωής με τον γιο του Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρο. «Εγώ έχω κάνει ένα παιδί. Δεν έχω παντρευτεί. Δεν μου αρέσει ο γάμος, αν και κάνω γάμους, τους φωτογραφίζω. Στη ζωή μου δεν είχα σκεφτεί ποτέ να παντρευτώ. Δεν το θέλαμε, ούτε εγώ ούτε εκείνος. Όταν χωρίσαμε και έφυγε από το σπίτι, τη μεγάλωσα μόνη μου. Προσπαθούσα να είμαι δίκαιη σ’ αυτό που περνούσε και ειλικρινέστατη. Ήθελα να ξέρει την αλήθεια, όταν θα άνοιγε την πόρτα για να βγει από το σπίτι και να αντιμετωπίσει τη ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/vrvdj5

https://www.youtube.com/watch?v=ttCBMwoDMQg&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This