Η εκρηκτική ξανθιά (πρώην του Ατζούν του Survivor) με Ιταλό DJ!

Must Read

Δύο χρόνια μετά το γάμο τους και έναν μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, η Seyma Subassi μοιάζει να έχει ξεπεράσει εντελώς τον Ατζούν Ιλικαλί.

O διάσημος Τούρκος παραγωγός, τον οποίο στην Ελλάδα γνωρίσαμε μέσω του Survivor και η σαγηνευτική επιχειρηματίας είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2017, σε μια τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κυανή Ακτή.

Μόλις ένα χρόνο αργότερα, ωστόσο, η ανακάλυψη από τον Ατζούν ότι η Seyma τον απατούσε με συμπατριώτη τους ηθοποιό, οδήγησε, παρά τις αρχικές εντάσεις, σε ένα φιλικό χωρισμό και ένα πολιτισμένο διαζύγιο (χάρη στο οποίο εκείνη λαμβάνει μια ωραιότατη μηνιαία διατροφή ύψους 125.000 τουρκικών λιρών, δηλαδή γύρω στα 21.000 ευρώ).

Σήμερα, η Seyma, όχι μόνο δηλώνει σφόδρα ερωτευμένη με τον Guido Senia, γνωστό Ιταλό DJ, αλλά δεν διστάζει να γεμίζει το Instagram της με ποικίλες φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Πάντως, πρέπει να παραδεχτούμε πως αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και hot ζευγάρια που κυκλοφορούν εκεί έξω…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This