Στο καταφύγιό της στην Κινέτα και πάλι η βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη

Must Read

Η θρυλική πρωταγωνίστρια των ελληνικών ταινιών, η γυναίκα που έκανε στο πέρασμά της τους άνδρες να παραληρούν, μπορεί πρόπερσι να είδε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να γίνονται στάχτη σε μερικά μόλις λεπτά της ώρας από τις καταστροφικές πυρκαγιές, αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Έχοντας ακόμη στο μυαλό της την πύρινη λαίλαπα που «καταβρόχθισε» το πανέμορφο σπίτι της στο τουριστικό θέρετρο της Κινέτας δεν το έβαλε κάτω. Μαζεύοντας τα κομμάτια της και έχοντας δύναμη ψυχής αποφάσισε να ξαναπάει στη βίλα της (της οποίας ο πρώτος όροφος έχει μείνει σαν κουφάρι) και να φτιάξει το ισόγειο που είχε σωθεί, με σκοπό να κάνει τα μπάνια της στον τόπο που τόσο αγαπά. Άλλωστε, η Ζωζώ έχει απόλυτα συνδεδεμένο το όνομά της με την περιοχή και ήταν η πρώτη από τους διάσημους που έχτισαν εξοχική κατοικία παρακινώντας και πολλούς ακόμα celebrities να ακολουθήσουν τα χνάρια της.

Δείτε επίσης: Φανερά αδυνατισμένος και ευδιάθετος ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε νυχτοπερπατήματα με τη νέα του σύντροφο! (video)

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να βρεθεί και πάλι στο σπίτι της και να μεταφέρει ορισμένα χρήσιμα αντικείμενα με σκοπό να μη χάσει τα μακροβούτια της. Όπως έλεγε μάλιστα η ίδια σε γείτονές της, αν δεν υπήρχε η καραντίνα του κορωνοϊού, που διήρκεσε τρεις μήνες, η ίδια θα είχε εγκατασταθεί στο σπίτι της πολύ καιρό πριν! Η σταρ του σινεμά, ακόμη και στις δύσκολες ώρες που πέρασε με τις πυρκαγιές, δεν έχασε την αισιοδοξία της. Ποτέ της ως σήμερα δεν παραπονέθηκε για την καταστροφή του σπιτιού της, ενώ πολλές φορές δημόσια ευχαρίστησε τον Θεό που είναι ζωντανή και γλίτωσε από τις φωτιές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This