Κατάθεση ψυχής από την Κατερίνα Τζιάλλα για τον γιο της: «Οι γιατροί μου είπαν ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τον σώσει» (video)

Must Read

Μία μάνα δεν μπορεί αν ξεπεράσει ποτέ τον χαμό του παιδιού της. Αυτό ισχύει και για την Κατερίνα Τζιάλλα, τη μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα που ήταν μόλις 21 ετών, Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου τον περασμένο Νοέμβριο.

Λίγες μέρες μετά το τροχαίο που συνέβη στη λεωφόρο Ποσειδώνος, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε για τον τρόπο που έμαθε το ατυχές συμβάν:

«Ήμουν έξω με τον άντρα μου σε μια κοινωνική υποχρέωση. Τον πήρα τηλέφωνο 01:15 και δεν το σήκωνε. Του έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησε. Πήρα 7-8 τηλέφωνο, στο 8ο τηλεφώνημα το σηκώνει μια κυρία και μου λέει “είστε η μαμά του Αδαμάντιου;” λέω μάλιστα. Μου λέει “είμαι νοσηλεύτρια στο Τζάνειο, ελάτε”. Μου κόπηκαν τα πόδια, τη ρώτησα “το παιδί μου ζει;” μου λέει “ελάτε εδώ”.

Με φώναξαν μέσα δύο νευρολόγοι και μου είπαν ότι ο Αδαμάντιος έχει πάρα πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ελάχιστα χτυπήματα στο θώρακα και ότι τον σώζει μόνο ένα θαύμα. Τον ανέβασα στην εντατική και μετά μας κάλεσε πάλι η νευροχειρούργος και μας είπε ότι η μόνη ελπίδα που δίνει στο παιδί μου είναι μία ώρα, μια μέρα, μια εβδομάδα, ο Θεός.»

«Με παρηγορεί ότι ο Αδαμάντιος εκεί που είναι, είναι ήλιος, θα τους βοηθήσει όλους, ότι όποιος πάει να χτυπήσει σε τοίχο, θα είναι εκεί και θα το τραβάει πίσω και ότι δεν θα αφήσει κανέναν φίλο του να στεναχωρήσει τη μαμά του, όπως για πρώτη φορά στη μικρή του ζωή, στεναχώρησε αυτός εμένα. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, πραγματικά δεν ξέρω», πρόσθεσε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=6aS5Vnb9btU&feature=emb_logo

Με απόλυτη θλίψη είχε περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων αφού κάτι έλειπε, κι αυτό το κάτι ήταν μία αθώα ψυχή που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους για το πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

«Έβλεπα τις φωτογραφίες από τις περσινές γιορτές και ήμουν με το παιδί μου. Όταν άλλαξε η χρονιά, είχα μια φωτογραφία του μέσα στην τσάντα μου, την φιλούσα και προσευχόμουν να έδινα όλα τα χρόνια της ζωής μου για να με κάνει μια αγκαλιά. Βυθιστήκαμε στο πένθος χωρίς λόγο…»

«Δεν ξέρω γιατί το έχω χάσει το παιδί μου, δεν το έχω καταλάβει. Ηταν πεζός. Πώς χάθηκε από τη στιγμή που αυτοί που ήταν στα αυτοκίνητα δεν έπαθαν το παραμικρό; Μέχρι χθες έχουν χάσει τη ζωή τους 20 παιδάκια. Σε όλα τα ατυχήματα που έχουν γίνει ως τώρα δύο παιδιά δεν φταίγανε. Το παιδί μου και το κορίτσι, η αστυνομικός που περίμενε στο φανάρι να πάει στη δουλειά της» Είχε  εξομολογηθεί σε ρεπορτάζ του STAR.

Την περίοδο της καραντίνας, ήταν πολύ δύσκολη περίοδος γι αυτήν. Δεν είχε περάσει πολύς καιρός και λόγω των μέτρων της στερούταν η επίσκεψη του μνήματος του γιου της. Η ίδια έκανε έκκληση στον πρωθυπουργό να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του Αδαμάντιου Μαντή και να βρεθεί μία λύση για την μετακίνηση αυτής όσο και των υπόλοιπων ανθρώπων που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα, να επισκεφθούν το τάφο τους ώστε να μπορούν να τον φροντίσουν και να ανάψουν ένα κεράκι προς τιμήν τους.

Η Κατερίνα Τζίαλλα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για την τραγική κατάσταση που βίωσε μετά τον χαμό του μονάκριβου γιου της αλλά και τι έκανε ώστε να μπορέσει να το διαχειριστεί κυρίως για να μπορέσει να βοηθήσει το άλλο της παιδί, την Χριστίνα.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τον σώσει».

«Eίχε τόσο σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι που, εάν ζούσε, θα έμενε φυτό και αυτό δεν του άξιζε» τόνισε χαρακτηριστικά

Ο χαμός του γιου της θα είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό για την ίδια:

«Aκόμα αναρωτιέμαι γιατί να φύγει ο γιος μου τόσο άδικα. Το μόνο που ζήτησα από τις φίλες μου, την ημέρα της τελετής, να μην είμαι μπροστά να ακούσω τον ήχο που κάνει το χώμα πάνω στο ξύλο».

Επίσης ανέφερε ότι:

«Έκανα το εξάμηνο μνημόσυνο του Αδαμάντιου εν μέσω καραντίνας αλλά ήρθαν οι φίλοι του και ήταν σαν γιορτή»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=EZCWdHnZdEM&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=N7fHyN0qzVo&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=OgL94VPcHco&feature=emb_logo

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This