Χάρης Λεμπιδάκης: «Με κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκα τη σχέση μου με τον Παντελή Παντελίδη» (video)

Must Read

Καλεσμένος βρέθηκε χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», ο γνωστός δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης.

Μίλησε για όλους και για όλα! Αρχικά αναφέρθηκε για το πως ξεκίνησε η επαγγελματική του πορεία στα τηλεοπτικά πλατό, με τον Γιώργο Παπαδάκη να ήταν η αφετηρία του σε αυτό το ταξίδι, καθώς και το πως κατέληξε στην Ελένη Μενεγάκη.

«Τα πρώτα τρία χρόνια που ήμουν στον Γιώργο Παπαδάκη πήγα και του είπα δεν νιώθω καλά στην ενημέρωση. Και μεσολάβησε και πήγα στην Ελένη.»

«Δύο σεζόν έμεινα. Ήταν στα τέλη του ΑΝΤ1 που έφευγε. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια. Τη θαύμαζα. Μου έδωσε την ευκαιρία να βγω πιο πολύ μπροστά.»

Η χθεσινή συνέντευξη ήταν ίσως, μία ευκαιρία να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τα κακόβουλα σχόλια που έχουν ακουστεί ως προς το πρόσωπό του όπως την εποχή που χάθηκε ο πολύ αγαπημένος του φίλος Παντελής Παντελίδης.

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγησή του για το πως το βίωσε τον χαμό του πολύ καλού του φίλου:

«Αν δεν είχα σχέση με την τηλεόραση και ήμουν στο σπίτι, θα ήθελα να δω την κηδεία του Παντελή Παντελίδη τηλεοπτικά. Όπως θα δεις και την κηδεία ενός πολιτικού… Όσοι πολιτικοί ηγέτες έχουν πεθάνει, έχουμε δει live και την κηδεία και το λαϊκό προσκύνημα. Όταν υπάρχει σεβασμός από το κανάλι και τον παρουσιαστή, όλα μπορείς να τα πετύχεις με τον σωστό τρόπο.»

«Ο θάνατος του Παντελή με έχει στιγματίσει. Ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο διάστημα, όπως το βιώσαμε και με όλα αυτά που έγιναν παρασκηνιακά. Με κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκα τη σχέση μου με τον Παντελή, με πείραξε πάρα πολύ αυτό και ήθελα να φύγω από την τηλεόραση. Ήταν συγκεκριμένα άτομα που βρήκαν να πουν ότι “πήγε στην κηδεία κι έβαλε τζελ στο μαλλί”… Αυτοί οι καραγκιόζηδες δηλαδή να βγαίνουν και να κρίνουν έτσι κάποιους ανθρώπους, όχι μόνο εμένα, αλλά γενικά όσους ήμασταν κοντά στον Παντελή.»

Εκτός άλλων αναφέρθηκε και σε ένα άλλο θέμα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο λόγος για τον χαμό του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε αυτός όσο και οι συνάδελφοι του που κάλυπταν αυτό το θέμα.

«Υπηρέτησα το “κίτρινο” με πολύ μεγάλη χαρά. Όταν συμμετέχεις σε μια εκπομπή που είναι lifestyle και showbiz υπάρχει μέσα και το κίτρινο και το ροζ… Πουλούσε αυτό εκείνη την εποχή, το έκανα με τον τρόπο μου. Δεν είχα ποτέ αντιπάθειες, δεν υπήρξε ένα πρόσωπο να με βρίσει, να με κατηγορήσει. Καλύψαμε και πολύ σημαντικά γεγονότα που έπρεπε να βγάλουμε και το κίτρινο…

«Πρόσωπα που πέθαναν, Νίκος Σεργιανόπουλος, Μπάμπης Λαζαρίδης που έπρεπε να πάμε να καλύψουμε τις κηδείες που υπήρχαν πολλές προεκτάσεις και παρασκήνια πίσω από αυτό. Κάναμε ON και μας πετούσαν αυγά και ντομάτες από τα μπαλκόνια και αριστερά μου ήταν το φέρετρο του Νίκου Σεργιανόπουλου, αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=d0nYLjzLnQ0&feature=emb_logo

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This