Η Μαίρη Συνατσάκη σκηνοθετεί για πρώτη φορά το νέο βιντεοκλίπ των Alcatrash!

Must Read

Η Μαίρη Συνατσάκη σκηνοθετεί το αγόρι της κολλητής της Κατρίνας Τσάνταλη! H γνωστή παρουσιάστρια και youtuber αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της, αυτή τη φορά πίσω από τις κάμερες, αναλαμβάνοντας ρόλο music director στο τελευταίο βιντεοκλίπ των hot Alcatrash!

Μέλος του νεανικού γκρουπ είναι και ο ωραίος Ανδρέας Βούλγαρης, σύντροφος της Κατρίνας, οπότε η Μαίρη έβαλε τα δυνατά της για να οπτικοποιήσει με την… τύχη της πρωτάρας το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Τέρμα τα ψέματα».

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία έχει δοκιμαστεί και στην ηθοποιία, χρησιμοποίησε όλες τις γνώσεις που απέκτησε στα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας στη μικρή οθόνη, αλλά και τα «μυστικά» της ως πετυχημένης influencer, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άρτιο, καλοκαιρινό και δροσερό, όπως αποτυπώνεται δηλαδή και στη φωτογραφία από τα backstage, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Στο παραθαλάσσιο ενσταντανέ, η Μαίρη ποζάρει με τα μέλη του συγκροτήματος που οι τηλεθεατές βλέπουν καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι», στον Σκάι.

Δείτε επίσης: Γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ κατηγορείται για βιασμούς τριών γυναικών στο ξεκίνημα της καριέρας του (video)

«Σκηνοθεσία λοιπόν, αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι’ αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για τη δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα, αλλά προς το παρόν “Τέρμα τα ψέματα”! Αυτή είναι η απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες “μου” @alcatrash.band» σχολιάζει με ενθουσιασμό στη λεζάντα.

Βέβαια, η χαρά της ήταν διπλή, αφού το αποτέλεσμα φαίνεται να ικανοποίησε τις προσδοκίες της φίλης της Κατρίνας, φυσικά του Ανδρέα Βούλγαρη και όλων των μελών της δημοφιλούς μπάντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This