Η Φελίσια Λαπάτη απολαμβάνει με τον γιο της την θάλασσα στο Καβούρι

Must Read

Πρώτη μούρη στο Καβούρι η sexy mamma Φελίσια Λαπάτη. Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» εντόπισε την πρώην παίκτρια του «Survivor» με γυναικεία παρέα και τον γιο της στην πλαζ της περιοχής να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η νεαρή κοπέλα έχει ανακτήσει την κομψή σιλουέτα της μετά την εγκυμοσύνη και το κατακόκκινο μπικίνι που φορούσε αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τις ωραίες αναλογίες της.

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές του περασμένου Απριλίου, εν μέσω καραντίνας, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η ίδια αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της Μιχάλη Αντιώτη, τα οποία ξεκίνησαν λίγους μόλις μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους στον κόσμο. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα εκείνης της περιόδου, ο γάμος τους και η βάφτιση του παιδιού τους προς το παρόν «πάγωσαν», καθώς πολλά καθημερινά προβλήματα ήρθαν στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να απομακρυνθεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Φελίσια ζει πλέον με τη μητέρα της και το μωρό, ενώ η ίδια και ο Μιχάλης δεν έχουν διαψεύσει τις παραπάνω φήμες, ωστόσο έχουν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, διατηρούν άριστη επικοινωνία σε ό,τι έχει να κάνει με το παιδί τους και την ανατροφή του, καθώς ο ρόλος των γονέων που έχουν αναλάβει είναι πάνω απ’ όλα.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This