Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Θα ήθελα να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια»

Must Read

Με κέφι ενέργεια και χιούμορ, κατάφεραν να κάνουν ρεκόρ στην τηλεθέαση για έκτη χρονιά! Ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου τίναξαν την μπάνκα στον αέρα από τα δώρα που μοίρασαν στον «Τροχό της τύχης». Η εντυπωσιακή Βάλια μιλά στο  περιοδικό «Enjoy» και στη Μαρία Ανδρέου:

Βάλια, από πού κατάγεσαι;

Είμαι από Αθήνα. Δυστυχώς, δεν έχω τη χαρά να κατάγομαι από κάποιο απ’ τα όμορφα χωριά ή νησιά μας.

Ποιος είναι τόσο όμορφος στο σόι σου όσο εσύ; Είσαι μια καλλονή. Σε ποιον μοιάζεις; Εχεις και άλλα αδέρφια;

Αρχικά, σε ευχαριστώ πολύ. Θεωρώ ότι μοιάζω και στους δυο γονείς μου. Εχω έναν αδερφό, 22 χρόνια μικρότερό μου, από τον δεύτερο γάμο του μπαμπά μου, τον οποίο λατρεύω.

Πόσα χρόνια είσαι στο μόντελινγκ; Σου άρεσε η μόδα από μικρή; Ηξερες ότι με αυτό θα ήθελες να ασχοληθείς;

Η μόδα μού άρεσε από πάντα και γενικότερα οτιδήποτε απασχολεί εμάς τις γυναίκες. Από την περιποίηση μέχρι την ομορφιά, όλα μού προκαλούν ενδιαφέρον. Με το μόντελινγκ ασχολήθηκα εντελώς τυχαία γύρω στα 19 μου.

Πιστεύεις ότι αποτελείς πρότυπο ομορφιάς για τις νέες κοπέλες; Εχεις χιλιάδες followers στο Ιnstagram;

Δεν ξέρω εάν αποτελώ πρότυπο. Δεν είναι αυτός ο κόσμος μου. Μου αρέσει να μοιράζομαι με τον κόσμο πράγματα που μου αρέσουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Η ομορφιά θέλει θυσίες; Είναι δύσκολος ο χώρος. Εχει πολλές προκλήσεις; Χρειάζεται να έχεις βασικές αναφορές για να κρατηθείς γερά και να μην επηρεαστείς από τα φώτα, τα χρήματα, την ωραία ζωή;

Ολα τα πράγματα στη ζωή θέλουν μέτρο. Το να ασχολείσαι με την ομορφιά είναι πολύ ωραίο πράγμα. Τα χρήματα και η καλή ζωή είναι για μένα δυο διαφορετικά πράγματα. Σίγουρα, μια οικονομική άνεση είναι ευνοϊκή ίσως για την ποιότητά της, όμως η ωραία ζωή χρειάζεται όμορφους ανθρώπους δίπλα μας και αγάπη. Εάν τα έχεις αυτά, είσαι πραγματικά ευτυχισμένος!

Πώς έγινε η επαφή σου με την τηλεόραση και τον «Τροχό της τύχης»; Η ομορφιά σου ήταν μόνο το διαβατήριο ή και χημεία και η επικοινωνία σου με τον Πέτρο και το κοινό σού έδωσαν το πράσινο φως;

Ο «Τροχός της Τύχης» ήρθε κατά… τύχη και πραγματικά ήταν από τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Η χημεία μου με τον Πέτρο ήταν το κίνητρο για να θέλω να τα καταφέρω και να πάρω αυτή τη δουλειά. Είναι ένας άνθρωπος τόσο απλός και δοτικός, που μόνο όμορφα πράγματα έχεις να πάρεις δουλεύοντας μαζί του.

Βάλια, πώς βίωσες την καραντίνα; Πώς ήταν μέσα στο σπίτι; Εβγαινες για ψώνια, έβλεπες τους γονείς σου; Ακούσαμε ότι αυτή η καραντίνα έγινε η αιτία να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, μέλος γνωστού μουσικού συγκροτήματος…

Η καραντίνα η δική μου ήταν όπως και του περισσότερου κόσμου: Σπίτι, ξεκούραση, λίγο παραπάνω φαγητό, αρκετές ταινίες. Εβγαινα για τα απαραίτητα μόνο. Σούπερ μάρκετ και κάποιες βόλτες με τα πόδια για να ξεσκάω λίγο. Αρχικά με σόκαρε πολύ η όλη κατάσταση, όμως προσαρμόστηκα γρήγορα στα δεδομένα και βρήκα ευκαιρία να ξεκουραστώ.

Σκέφτεσαι πιο έντονα, καθώς πλησιάζεις τα τριάντα, τη δημιουργία οικογένειας και παιδιών;

Μου αρέσουν τα παιδιά. Θα ήθελα να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια. Δεν το σκέφτομαι, όταν είναι η ώρα να έρθει, θα έρθει!

Τι σου έλειψε μέσα στην καραντίνα; Επειδή είσαι τύπος έξω καρδιά, πώς ένιωσες αυτόν τον εγκλεισμό ή τον περιορισμό της ελευθερίας σου;

Είμαι αρκετά σπιτόγατα, όποτε μπορώ να πω πως μου άρεσε. Δεν θα με βρεις κάθε μέρα έξω, δεν ξενυχτάω συχνά, δεν πίνω καθόλου, όποτε η συνθήκη του σπιτιού δεν με ενόχλησε καθόλου. Σίγουρα όμως, ειδικά στην αρχή, αγχώθηκα πολύ με την καραντίνα. Μου έλειψαν άνθρωποι που δεν μπορούσα να δω, όπως ο παππούς μου, η γιαγιά μου κι ο αδερφός μου.

Τελικά, αυτή η πανδημία ξέσπασε όπως καθεμία πανδημία που χτυπά κάθε εκατό χρόνια ή θεωρείς ότι είναι ένα άλλου είδος πολέμου;

Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Και δεν νομίζω ότι μπορεί κάνεις να πει ότι το ξέρει. Ισως να το δείξει ο καιρός. Το σίγουρο είναι πως η πανδημία είναι κάτι σοβαρό και δεν πρέπει να την υποτιμάμε.

Φοβήθηκες για τη δουλειά σου, δεδομένο ότι έχεις να κάνεις με κοινό, με παίκτες, σκεφτόσουν πώς θα κρατηθούν οι αποστάσεις; Εχεις ενέργεια, είσαι αεικίνητη…

Οχι… Τόσο το κανάλι όσο και η παραγωγή μας είναι εκεί για μας. Για να μας προστατεύει κι εμάς και τους παίκτες μας. Ηξερα πως, όποια απόφαση κι αν παρθεί, θα είναι για το καλό όλων μας. Και έτσι έγινε τελικά. Τα μέτρα τηρούνται απόλυτα και σε συνδυασμό με τον Πέτρο, που ξέρει ακριβώς πώς να διεκπεραιώσει το παιχνίδι σε οποιαδήποτε συνθήκη, νιώθω ασφαλής.

Πώς ήταν η επιστροφή στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού «Τροχός της τύχης»;

Λείπει το κοινό μας. Είναι ένα πλήγμα αυτό, γιατί ο κόσμος μάς έδινε απίστευτη ενέργεια. Ομως, κατά τ’ αλλά η ενέργεια και η όρεξη είναι η ίδια. Οι παίκτες μας είναι χαρούμενοι και περνάμε φανταστικά. Εννοείται, έχουμε μάσκες, αντισηπτικά κι όλα τα απαραίτητα. Το σκηνικό μας είναι το καλύτερο της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο «Τροχός της τύχης» θα είναι μαζί μας και τη νέα τηλεοπτική σεζόν για να μοιράζει λεφτά και χαρά στο τηλεοπτικό κοινό;

Φυσικά και θα είναι εδώ να μοιράζει χρήματα, αυτοκίνητα και φυσικά, πρώτα και πάνω απ’ όλα, χαρά!

Αλήθεια, τι σου λέει ο κόσμος στον δρόμο; Περίμενες αυτήν τη δημοφιλία και την αναγνωρισιμότητα όταν ξεκινούσες; Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου; Σε είδαμε πρόσφατα και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μπράβο σου, μεγάλο γκελ…

Ο κόσμος είναι γλυκύτατος και ευγενέστατος. Εχω πάρει αρκετή αγάπη, εάν σκεφτείς ότι είμαι μόνο κάποιους μήνες στην τηλεόραση. Μου αρέσει αυτό και προσπαθώ να κρατάω και τα καλά και τις παρατηρήσεις που θα μου πει ο οποιοσδήποτε.

Βάλια, ο κόσμος βλέπει ριάλιτι. Εσύ; Παρακολουθείς το «GNTM», «MasterChef»; Τι έχεις να πεις για τις 7.000 αιτήσεις του «GNTM» από αγόρια και κορίτσια; Θα έπαιρνες μέρος στο «GNTM»;

Φυσικά τα βλέπω και, μάλιστα, φανατικά. Αρχικά, από άποψη παραγωγής, είναι τα πάντα άψογα και καλαίσθητα. Δεν θα πήγαινα στο «GNTM», γιατί δεν τα πάω καλά με το κομμάτι του ανταγωνισμού… Eίναι ένα παιχνίδι που κερδίζει ένας, όποτε ο ανταγωνισμός είναι βασικό συστατικό.

Θες να κάνεις καριέρα στην τηλεόραση; Να γίνεις παρουσιάστρια πρώτης γραμμής;

Τώρα, που έκανα κι εγώ την πρώτη μου εμφάνιση, θα πω πως μου αρέσει η τηλεόραση και θα ήθελα να δοκιμάσω και καινούργια πράγματα κάποια στιγμή, εάν φυσικά μπορώ να αντεπεξέλθω. Κάθε μέρα προσπαθώ να μάθω και να βελτιωθώ. Για να γίνεις παρουσιάστρια πρώτης γραμμής θέλει δουλειά, θέλει εμπειρία. Ισως να φαίνεται εύκολο, όμως δεν είναι καθόλου.

Φέτος έχει διακοπές; Τι σημαίνει το ελληνικό καλοκαίρι για εσένα; Πού θες να βρεθείς;

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή. Φέτος θα με βρει δουλεύοντας, λόγω των συνθηκών. Πιστεύω όμως ότι θα καταφέρουμε να ξεκουραστούμε κάποιες μέρες. Θα είναι λίγο περίεργα για όλους μας, με νέες συνθήκες, όμως πρέπει να προσέχουμε για να ευχαριστηθούμε τα επόμενα καλοκαίρια που θα έρθουν.

Δύο από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας μας, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, βάλλονται. Ανεργία, τηλεργασία, εκ περιτροπής εργασία. Από πού να αντλήσουμε δύναμη και αισιοδοξία;

Ολοι έχουμε προβλήματα και υποχρεώσεις, που μας αγχώνουν και μας βαραίνουν. Το σημαντικότερο για εμένα είναι ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα. Εφόσον έχουμε την υγεία μας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Χαμόγελο και αισιοδοξία.

Τις «Αγριες Μέλισσες», το «Κόκκινο Ποτάμι» τα βλέπεις;

Εχω δει και τις δυο σειρές. Οι «Αγριες Μελισσες» είναι η αγαπημένη μου τηλεοπτική σειρά για τη φετινή σεζόν. Πιστεύω ότι είναι δυο πολύ καλές παραγωγές, με αξιόλογους ηθοποιούς. Μόνο θετικό είναι να βλέπουμε τόσο όμορφες δουλειές στην τηλεόραση.

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει; Επειτα από δέκα χρόνια Μνημονίου, φάγαμε και το χαστούκι της πανδημίας. Δύσκολα τα πράγματα…

Θα τα καταφέρουμε, γιατί η Ιστορία έχει δείξει πως είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Η Ελλάδα είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This