Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ ψυχοφθόρο» (video)

Must Read

O Γρηγόρης Γκουντάρας, βρέθηκε χτες μαζί με την σύζυγό του, Νάταλι Κάκκαβα, καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show».

Το γνωστό ζευγάρι που θα απολαύσουμε το καλοκαίρι σε εκπομπή του OPEN μαζί με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν όταν έφυγε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης όπου συνεργαζόταν. Λόγω του ότι ήταν πολύ ξαφνικό όλο αυτό, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλί Κάκκαβα, εξομολογήθηκαν πως είχαν άγχος που το μέλλον τους έμοιαζε αβέβαιο.

«Ήμουν 16 χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη. Όταν έφυγα ήταν πολύ δύσκολο, πολύ ψυχοφθόρο. Είσαι στο πουθενά, έχεις ένα αβέβαιο μέλλον, χάνεις τη συνήθειά σου… Εγώ δούλευα επί 16 χρόνια 12 ώρες τη μέρα. Δεν ήταν ότι πήγαινα κι έφευγα νωρίς. Αυτή ήταν η ζωή μου. Όλο αυτό ανατράπηκε. Είναι σαν να έχεις μια πολύ μεγάλη οικογένεια και να παίρνεις διαζύγιο. Εγώ είχα πει στην Ελένη ότι η αποχώρησή μου ίσως έπρεπε να είχε γίνει ένα χρόνο πριν. Στη δουλειά που κάνουμε κάθε καλοκαίρι ψάχνεσαι»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=QhVJOYXVVbE&feature=emb_logo

Εκτός των άλλων αναφέρθηκαν και στην οικογένειά τους.

Η Νάταλι Κάκκαβα είναι μοναχοπαίδι και οι δυο γονείς της έχουν φύγει από τη ζωή. Η ίδια ομολογεί πως η μόνη οικογένεια που έχει είναι ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας. Με δάκρυα στα μάτια ο γνωστός δημοσιογράφος μαζί με τη γυναίκα του, αποκάλυψαν στην εκπομπή πως μιλάνε στους δύο γιους τους για τους παππούδες τους και πως θα ήταν ευλογία να τους έχουν κοντά τους!

«Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες.Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης» τονίζει η Νάταλι Κάκκαβα.

Και ο ίδιος πρόσθεσε:

«Με συγκινεί η Ναταλί. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου»

https://www.youtube.com/watch?v=2aExFMuvRQg&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This