Παρασκευή 18/6/2021

Η αποστομωτική απάντηση του Άρη Μακρή στην Μαρία Ιωαννίδου για το ένα εκατομμύριο (video)

Πολλά ακούστηκαν για την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές». Πολλοί είναι αυτοί που αποχώρησαν πριν καλά καλά ξεκινήσουν οι πρόβες.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Άρης Μακρής του οποίου του προτάθηκε να συμμετέχει στην παράσταση αλλά ο ίδιος αρνήθηκε.

Σάλο είχε προκαλέσει η πρόσφατη δήλωση που έκανε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου, σχετικά με τις απαιτήσεις που είχε ο Άρης Μακρής για να παίξει στη θεατρική παράσταση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο ίδιος ζήτησε ένα εκατομμύριο και γι αυτό τον απέρριψαν. Σε αυτές τις δηλώσεις κλήθηκε να απαντήσει ο νέος τραγουδιστής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Ευτυχείτε», όπου και τις διέψευσε λέγοντας:

«Δεν ξέρω γιατί το είπε. Δεν θα είμαι. Μου το έστειλαν κάποιοι φίλοι μου και γελάσαμε. Προφανώς δεν είναι αλήθεια. Από ποιον να ζητήσω ένα εκατομμύριο και ποιος να μου το δώσει; Μακάρι να μπορούσα να ζητάω ένα εκατομμύριο».

Ο πραγματικός λόγος που απέρριψε την πρόταση ήταν ο εξής:

«Γενικά, το κριτήριο μου σε όποια δουλειά είναι να κάνω, είναι το πόσο χαρούμενος θα είμαι μέσα από αυτή τη δουλειά. Αυτό καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, από ποιους συνεργάζομαι, από το έργο… Το συγκεκριμένο έργο μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να το κάνω και γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία να το συζητήσω. Επειδή οι παραστάσεις είναι πάρα πολλές, θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη Οκτώβρη και θα είναι Τετάρτη με Κυριακή και ξέρω πόσο σε κόβει από άλλα πράγματα που θέλω να κάνω αυτή τη σεζόν, ήθελα τουλάχιστον να αντικατοπτρίζεται αυτή η δουλειά σε κάτι που θα μου έδινε χαρά. Αυτό που μου πρότειναν δεν θα μου έδινε χαρά και αυτό εξέφρασα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ