Το συγκινητικό φινάλε της Ελένης Μενεγάκη και το φιλί στον Παντζόπουλο (video)

Must Read

Μετά από 15 χρόνια τηλεοπτική πορείας στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη έριξε αυλαία. Κοντά της ήταν οι στενοί φίλοι και συνεργάτες της για να την αποχαιρετήσουν.

Έκπληξη της έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην τελευταία της εμφάνιση στην μικρή οθόνη, τραγουδώντας το αγαπημένο της τραγούδι «Φεγγάρι μου» και η γνωστή παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα.

Καλεσμένος επίσης ήταν και ο πρώην συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας, με τον οποίο η συνεργασία έληξε κάπως άδοξα. Είχαν να μιλήσουν οι δυο τους από τότε που έφυγε από την εκπομπή της αλλά αυτή η παρεξήγηση έληξε στον τηλεοπτικό αποχαιρετισμό.

Φανερά συγκινημένη τον υποδέχτηκε στο πλατό:

«Που είναι το μοντέλο μου, που ξεκίνησε δημοσιογράφος ντροπαλός που δεν ήθελε ούτε η σκιά του να βγαίνει στην τηλεόραση και μετά, έπαιξε όλους τους ρόλους. Έλα, μέσα ρε Γρηγόρη» 

Ένας ακόμη στενός της φίλος και συνεργάτης της είναι ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή μέσω Skype. Ο αγαπημένος παρουσιαστής δήλωσε πως δεν το πίστευε ότι ίσχυαν όσα διάβαζε σχετικά με την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του είπε:

«Όταν βγήκε το νέο πως θα σταματήσεις την τηλεόραση το διάβασα και πίστευα πως κάθε χρόνο κάτι θέλουν να γράφουν. Όσο περνούσαν οι μέρες, μας γέμισες εκατομμύρια ερωτηματικά… Δε θέλω και να παρακάτσεις. Να σου δώσω μια χρονιά επειδή γνωριζόμαστε»

Τη μεγαλύτερη όμως έκπληξη της την έκανε ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλος και τα παιδιά της τα οποία βρισκόντουσαν εκεί για να την στηρίξουν μέχρι την τελευταία στιγμή που θα αποχαιρετούσε τον κόσμο.

Την ώρα που τραγουδούσε η κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, με δάκρυα στα μάτια, πήγε πίσω από τις κάμερες, έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της και αγκάλιασε τα παιδιά της δείχνοντας μας, πρώτη φορά, τα πρόσωπά τους.

Στο τέλος ευχαρίστησε όλους τους τηλεοπτικούς αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους για όλα τα υπέροχα μηνύματα που έλαβε λέγοντας μία φράση που είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος:

«Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ! Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται κι είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε -Λάκη σε θυμάμαι πάντα- “Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος”».

Οι τελευταίες της κουβέντες μπροστά από την κάμερα του Alpha ήταν καθηλωτικές:

«Καλή συνέχεια παιδιά, εις το επανιδείν… όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία»!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=151&v=GsBgSnzSwLo&feature=emb_logo

Δείτε τα πρώτα ξεκινήματα της σε ένα βίντεο αφιέρωμα:

https://www.youtube.com/watch?v=6GmTpOcuiAA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This