Έξαλλη η Σοφία Βόσσου με τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για τα κιλά της (video)

Must Read

Η Σοφία Βόσσου είναι τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός, καθηγήτρια μουσικής, ραδιοφωνική και τηλεοπτική παραγωγός.

Είναι μία γυναίκα που πάντα θα έλεγε αυτό που έχει να πει χωρίς να διστάσει. Πριν 2 χρόνια περίπου είχε μιλήσει ανοιχτά για την απώλεια βάρους της. Είχε αποκαλύψει πως ήταν κάτι το οποίο επιθυμούσε η ίδια να συμβεί και δεν το επιδίωξε λόγω κάποιου πιθανού προβλήματος υγείας.

«Τα τελευταία δυο χρόνια έχω χάσει δέκα κιλά. Ήμουν 63, τώρα είμαι 53. Συνολικά από παλιά είχα πάει και 85. Βαλε 53 με 85. Δεν έχασα κιλά λόγω κάποιου προβλήματος υγείας. Η υγεία μου είναι μια χαρά. Μου αρέσει πολύ ο εαυτός μου που μπορώ να φοράω ό,τι θέλω»

Πολλές, όμως από τις διαδικτυακές τις φίλες, δεν έμειναν ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα. Εξέλαβε αρνητικά σχόλια μέσω μηνυμάτων που τις έστελναν στους προσωπικούς λογαριασμούς της,  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό ήταν που πυροδότησε το ξέσπασμά της.

Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, ανάρτησε ένα μακροσκελές κείμενο από το οποίο παρακαλούσε όλες τις στρουμπουλές, όπως αποκαλεί και η ίδια, φίλες της να μην ασχολούνται άλλο με τα κιλά της γιατί θα αναγκαστεί να τις μπλοκάρει.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΕΣ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ fb ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ….ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ …μην αδυνατίσεις άλλο ….είσαι ΑΡΡΩΣΤΗ …κλπ κλπ ….ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ …ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΑ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ….ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ....ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΛΕΟΝ ….ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This