Ο Ντόντα «σπάει» τη σιωπή του για το γάμο του με την Αθηνά Ωνάση!

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά από το 2016, οπότε και ανακοινώθηκε το πολύκροτο διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση, ο Alvaro de Miranda Neto μίλησε για τη σχέση τους.

Ο Ντόντα, όπως είναι ευρύτερα γνωστός ο βραζιλιάνος ιππέας, πρώην σύζυγος της μοναχοκόρης της Χριστίνας Ωνάση, ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2018 παντρεύτηκε τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Denize Severo, αποφάσισε να «σπάσει» επιτέλους τη σιωπή του, αναφερόμενος με πολύ σεβασμό για το ρόλο της Αθηνάς ως μητριάς για την κόρη του, αλλά και ως συζύγου του.

«Ήμασταν παντρεμένοι για παραπάνω από δέκα χρόνια, κάτι που αποδεικνύει ότι ο γάμος μας είχε θεμέλια», είπε και συνέχισε, τονίζοντας ότι, «η Αθηνά υπήρξε καλή με εμένα και την κόρη μου, όμως τώρα έχουν γυρίσει σελίδα».

Μάλιστα, ο Ντόντα εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έτυχε να διαβάσει την αποκαλυπτική βιογραφία του Αλέξη Μανθεάκη, με τίτλο «Athina Onassis the Red File», στην οποία αναφέρεται ότι ο ίδιος είχε σχέση με call girl από το Βέλγιο, ότι σύχναζε σε σεξ κλαμπ, ή ότι αγόραζε πανάκριβα αυτοκίνητα, σχολιάζοντας, ωστόσο, ότι δεν ασχολείται με «fake news».

Για την ιστορία, ο Μανθεάκης, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε σύμβουλος και εκπρόσωπος Τύπου των οικογενειών Ωνάση-Ρουσέλ, συνάντησε για πρώτη φορά την Αθηνά όταν εκείνη ήταν 13 χρονών και, έκτοτε, υπήρξε μάρτυρας υπεράσπισης για την οικογένεια σε πολλές δικαστικές υποθέσεις.

Προσφάτως στάθηκε στο πλευρό της Αθηνάς και πάλι, όταν ο Ντόντα απαίτησε από εκείνη ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό διατροφής, καθώς υποστήριζε ότι τον είχε εγκαταλείψει ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This