Δείτε την κούκλα κόρη του Γκλέτσου που θέλει να γίνει δικηγόρος

Must Read

Η Βαλίσια Γκλέτσου ήρθε στον κόσμο πριν από 17 χρόνια και ήταν καρπός του έρωτα του Απόστολου Γκλέτσο με τη Μαρία Μαγγίνα.

Μπορεί οι γονείς της να μην ζουν πλέον μαζί , φρόντισαν όμως να μεγαλώσουν την κόρη τους σε μια δυνατή σχέση που στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη και τον σεβασμό.

Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε πει για εκείνη σε παλιότερη συνέντευξή του: «Η Βαλίσια είναι καλή μαθήτρια. Δεν ασχολείται καθόλου με τα πολιτικά, παρά μόνο με τα δικά της θέματα. Ούτε καν βλέπει το σίριαλ, ούτε ξέρει ότι παίζω στην τηλεόραση. Μιλάμε μόνο φιλοσοφικά για θέματα. Ακούει ωραίες μουσικές που μου τις προτείνει και τέτοια. Θέλει να γίνει δικηγόρος. Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι’ αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει “είμαι η κόρη του Γκλέτσου“, να τη σέβονται. Ακόμη και οι εχθροί μου αναγνωρίζουν την τιμιότητά μου και το ότι είμαι αγωνιστής. Είμαι τίμιος αγωνιστής».

Η νεαρή δεσποινίδα Γκλέτσου είναι και εκείνη καλλιτέχνις, αφού λατρεύει τη ζωγραφική αλλά και την τέχνη της φωτογραφίας, κάτι που διακρίνεται και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Η Βαλίσια μόλις ολοκλήρωσε τη Β’ Λυκείου στο Κολέγιο Αθηνών, είναι πολύ καλή μαθήτρια και κάνει όνειρα για το μέλλον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This