H Mαρέβα έντυσε τη Μόνικα για το Ηρώδειο με Zeus+Dione! (video)

Must Read

Η Μαρέβα βλέπει Μόνικα και η Μόνικα φοράει… Μαρέβα!

Μπορεί η Μαρέβα Μητσοτάκη να αποχώρησε από το brand Zeus+Dione που είχε ιδρύσει με τη συνεργάτιδα της Δήμητρα Κολοτούρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ξέχασε κιόλας.

Έτσι το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε να παρακολουθεί μια «ιέρεια του δικού της brand», την τραγουδίστρια Μόνικα, που παρουσίασε στο Ηρώδειο το νέο της ελληνόφωνο άλμπουμ, φορώντας Zeus+Dione! Τα ρούχα της Μόνικας και για τις δύο αυτές συναυλιακές βραδιές σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για εκείνη από τη συγκεκριμένη εταιρεία, που δημιούργησε η σύζυγος Μητσοτάκη.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα λατρεύει να ντύνεται με Zeus+Dione. Για να μην πούμε ότι φορά μόνον αυτά. Μάλιστα προσφάτως φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό στις Σπέτσες, φορώντας… Μαρέβα Μητσοτάκη, σε στιλ αρχαιοελληνικό.

Στα καλοκαιρινά της look, λοιπόν σε αυτή τη φωτογράφιση, ξεχώρισαν οι ιδιαίτερες δημιουργίες Zeus+Dione, που τόσο η Μόνικα όσο και το μαγικό νησί των Σπετσών ανέδειξαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Στις δύο συναυλίες που έδωσε η Μόνικα, παρουσία της Μαρέβας αλλά και της Δήμητρας Κολοτούρα, το θέμα ήταν τα χρώματα ενός όμορφου ελληνικού κήπου, μέσα στον οποίον άνθισε η τραγουδίστρια.

Κι ενώ μιλούσε για… κήπους, στο εντυπωσιακό ομολογουμένως look της Μόνικας, κυριάρχησε το καθαρό μπλε της θάλασσας.

  • Πάρτε μια μικρή γεύση από την εντυπωσιακή, πραγματικά, εμφάνιση της Μόνικας στο Ηρώδειο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This