Εσπευσμένα η Ρούλα Ρέβη στο νοσοκομείο

Must Read

Η Ρούλα Ρέβη, αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο λόγω μίας περιπέτειας που πέρασε με την υγεία της.

Η γνωστή φωτογράφος, ενώ ετοιμαζόταν να απολαύσει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα και τα δύο δίδυμά τους,  Ειρήνη και Άγγελο, επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της Παναγιώτη Ψαθά. Αυτή της η επίσκεψη στο ιατρείο την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η ίδια χωρίς να διευκρινίζει ακριβώς ποιο ήταν το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , φωτογραφίες από το νοσοκομείο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες, οι οποίες αμελούν τις εξετάσεις πρόληψης, παροτρύνοντας τους να τις κάνουν καθώς η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.

«Κοίτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατάς όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιούλιος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ??‍♂️ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτή?. Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο , ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωτογραφημένη από την υπέροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπέροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρούλα @eugeniasamara . Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε ?❤️????‍♂️ ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This