Επιβεβαιώθηκε με μαντινάδα η σχέση της Βασιλικής Ρούσσου και του Αντώνη Τσαπατάκη

Must Read

Η επιβεβαίωση της «Espresso» για την είδηση του ειδυλλίου της Βασιλικής Ρούσσου με τον Αντώνη Τσαπατάκη ήρθε μέσω του Instagram της Έλενας Χριστοπούλου.

Η κριτής στο «My Style Rocks» ανέβασε σε story μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού, γράφοντας και την ακόλουθη μαντινάδα: «Το άσπρο το καπέλο, το ‘βαλες στο κεφάλι, τη Βασιλική έχεις δίπλα σου, να μην κοιτάξεις άλλη». Ήταν πριν από λίγες ημέρες όταν αποκλειστικό δημοσίευμα της «Espresso» αποκάλυψε πως ο παραολυμπιονίκης στα 100 μέτρα πρόσθιο στην κολύμβηση είναι ζευγάρι με την πρώην παίκτρια του «My style rocks 1».

Όπως είχαμε γράψει, μάλιστα, οι δυο τους πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση σε γάμο φιλικού ζευγαριού στο Ρέθυμνο και ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, τόσο στη διάρκεια του μυστηρίου όσο και στη δεξίωση, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η είδηση, ως είθισται, ανακυκλώθηκε από όλα τα sites με lifestyle περιεχόμενο, με τους δύο νέους όμως να μην την επιβεβαιώνουν, ούτε να τη διαψεύδουν. Η επιβεβαίωση ήρθε τελικά το απόγευμα της Τετάρτης μέσα από την ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανάρτησε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είναι η μάνατζερ της Βασιλικής Ρούσσου. Όπως και στην περίπτωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λοιπόν, έτσι και σε αυτήν της Βασιλικής Ρούσσου χαίρεται που τα κορίτσια της βιώνουν την απόλυτη ευτυχία του έρωτα!

Δείτε επίσης: Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου μίλησε για την καινούργια της σχέση: «Είχαμε από την αρχή πολύ δυνατό δέσιμο, σχεδόν αφύσικο» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This