Ο Βαλάντης μίλησε για την παρεξήγηση με τον Αντώνη Ρέμο φορώντας μάσκα (video)

Must Read

Σούσουρο είχε επικρατήσει με τα τον τελευταίο σχολιασμό του γνωστού τραγουδιστή, Βαλάντη, σχετικά με την μη χρήση μάσκας του συναδέλφου του, Αντώνη Ρέμου, κατά την άφιξή του σε γνωστό ξενοδοχείο στη Ρόδο.

Ο Χρυσοβαλάντης, όπως θέλουν να τον αποκαλούν πλέον, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο θέμα για να ξεκαθαρίσει τη θέση του, προκειμένου να λυθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση.

«Αυτή την ανακοίνωση θα την έκανα για οποιονδήποτε πελάτη αν έβλεπα σε ξενοδοχείο χωρίς μάσκα. Τα έβαλα με τους υπευθύνους του ξενοδοχείου που άφησαν έναν πελάτη χωρίς μάσκα. Έπρεπε να το σκεφτούν οι υπεύθυνοι και ο Αντώνης κυρίως. Εμείς οι καλλιτέχνες δίνουμε το παράδειγμα στον κόσμο. Πρέπει εμείς πρώτα από όλα να τηρούμε τους κανόνες. Εγώ με τον Αντώνη δεν έχω τίποτα να χωρίσω. Ξεκινήσαμε μαζί. Δεν ανέφερα καν το όνομά του και τον ανέφερα σαν πελάτη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βαλάντης ο οποίος παρευρέθηκε στην εκπομπή με μάσκα, δήλωσε πως αν χρειαστεί να τραγουδήσει, θα το κάνει με την χρήση μάσκας καθώς όπως παραδέχτηκε ο ίδιος την έχει συνηθίσει.

«Ήμουν από τους πρώτους που πίστευα ότι το καλοκαίρι θα υπάρχει έξαρση. Ο ιός δεν σκοτώνεται σε αυτές τις θερμοκρασίες. Ήταν λάθος πληροφόρηση»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This