Το δύσκολο καλοκαίρι που η Ζενεβιέβ ντύθηκε ρομαντική νύφη στον μυστικό της γάμο

Must Read

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τον γάμο της, και η εμφάνιση της είναι εντυπωσιακή.

Την γνωρίσαμε καλύτερα από το GNTM και σε λίγο καιρό θα την ξαναδούμε στο show μόδας στο Star, στη θέση του κριτή, δίπλα στην καλή της φίλη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη και το Γιώργο Καράβα!

mazari

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί «τράβηξε» τα βλέμματα με το ιδιαίτερο στυλ της και τον δυναμικό χαρακτήρα της.

zeneviev mazari

Η γνωστή «art director», σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, όμως μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο instagram, δυο φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Βασίλη Καρύδη.

zeneviev mazari

Με αυτές τις όμορφες φωτογραφίες του γάμου της, η κριτής του GNTM γιόρτασε και δημόσια την επέτειο του γάμο της, που έγινε σαν σήμερα πριν 5 χρόνια σε ένα υπέροχο εκκλησάκι στην Κίμωλο.

Η Ζενεβιέβ, ήταν μια εντυπωσιακή και ρομαντική νύφη με ένα λευκό νυφικό από δαντέλα ενώ τα μαλλιά της είχε στολισμένα με φούξια λουλούδια, ίδια με τη ανθοδέσμη της.

«17-8-15 #kimolos *κλεφτήκαμε*, ένα δύσκολο καλοκαίρι ( ? referendum ?) και τότε, αλλά με πολύ αγάπη όλα γίνονται μαγικά και αξέχαστα, έτσι και φέτος δεν μασάμε θα επιβιώσουμε » έγραψε η Ζενεβιέβ κάτω από τις φωτογραφίες της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This