Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Εντυπωσιακή η 52χρονη Αννίτα Ναθαναήλ απολαμβάνει διακοπές στην Ίο

Στα 52 της χρόνια, η Αννίτα Ναθαναήλ παραμένει κορμάρα! Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που περπατούσε στις πασαρέλες, ωστόσο ο χρόνος έχει αποδειχτεί γενναιόδωρος μαζί της.

Φυσικά δεν λείπει και η προσπάθεια από τη μεριά της, καθώς καλά τα γονίδια που διαθέτει, αλλά τα (σωματικά) αγαθά κόποις κτώνται. Η Αννίτα, λοιπόν, με σκληρή γυμναστική και σωστή διατροφή έχει καταφέρει να διατηρεί ακόμη αναλογίες μοντέλου. Απόδειξη;

Οι φωτογραφίες της με μπικίνι που ανέβασε στο Instagram από την Ιο, στις οποίες μοιάζει το πολύ 30 χρόνων. «Με την ηλικία μου τα έχω βρει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είμαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Η κομβική στιγμή ήταν στα 42. Τότε αγχώθηκα με την εμφάνισή μου, αλλά το ξεπέρασα. Όσο περνάνε τα χρόνια επενδύω στο πνεύμα μου και λιγότερο στην εμφάνισή μου, δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Καλώς ή κακώς, ο χρόνος περνάει και όσο πιο όμορφα σημάδια μας αφήσει, τόσο το καλύτερο. Οι ρυτίδες και οι ραγάδες μας είναι τα βιώματά μας» έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ