Ατύχημα για τον Αλέξη Γεωργούλη στον Όλυμπο!

Must Read

Λαχτάρησαν οι followers του Αλέξη Γεωργούλη με την ανάρτησή του!

Ο δημοφιλής ηθοποιός και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίευσε μια φωτογραφία τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει με δεμένο πόδι και πατερίτσες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που ασχολήθηκε με την πολιτική φαίνεται ότι έχει και extreme ανησυχίες καθώς μια λάθος κίνηση στην ανάβαση του στον Όλυμπο, τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Με τον αφορισμό του Νίτσε «ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» , ο Αλέξης ευχαρίστησε το ψηλότερο ελληνικό βουνό που είναι νούμερο ένα προορισμός για όλους τους ορειβάτες/πεζοπόρους, για την εμπειρία που του προσέφερε και φυσικά το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού που τον περιποιήθηκε.

«Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!!
Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!» έγραψε στον λογαριασμό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This