Απίστευτο! Η Kylie Jenner κατηγορείται για κλοπή… πόζας!

Must Read

Το είδαμε κι αυτό!

Πριν από μερικές ημέρες, η Kylie Jenner ανάρτησε στο Instagram της μία από τις πιο εντυπωσιακές όσο και αισθησιακές φωτογραφίες της, σπάζοντας τα… κοντέρ των likes από τα εκατομμύρια των θαυμαστών της.

https://www.instagram.com/p/Bz509MxHgD6/?utm_source=ig_web_copy_link

Υπήρξε, ωστόσο, και κάποια που δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου!

Για την Amanda Ensing, ο λόγος, μια influencer από το Μεξικό, η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, «κατηγόρησε» την Jenner ότι της… έκλεψε την πόζα.

Η αλήθεια είναι πως η Ensing, τον περασμένο Ιούνιο, είχε αναρτήσει στο δικό της λογαριασμό μια αρκετά παρόμοια πόζα, αν και αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα.

Όπως αναμενόταν, οι followers της Jenner έσπευσαν να «υπερασπιστούν» τη… Βενιαμίν της πολυπληθούς οικογένειας των Καρντάσιαν, δημοσιεύοντας χιλιάδες ειρωνικά σχόλια κάτω από εκείνο της Ensing.

Ώσπου, κάποια στιγμή, η 21χρονη ιδιοκτήτρια φίρμας καλλυντικών αποφάσισε να της κάνει κι η ίδια την «τιμή» να της απαντήσει: «Και επειδή δε βρίσκεσαι στο μυαλό μου, να σου πω ότι εμπνεύστηκα την συγκεκριμένη πόζα από το Pinterest», ήταν το λιτό, αν και όχι ακριβώς αποστομωτικό σχόλιό της.

Το θέμα είναι πως, χάρη στο… θερμό αυτό instagram-ικό επεισόδιο, η Ensing σίγουρα θα «τσιμπήσει» μερικές εκατοντάδες ακόμη likes για τη δική της πόζα. Ωστόσο, πολύ αμφιβάλλουμε αν θα καταφέρει να «αγγίξει», έστω, τα… 11 εκατ. likes της Jenner!

Και μια απορία: Άραγε, η Σμαράγδα η Καρύδη, από ποιαν από τις δύο ξεσήκωσε τη… δική της εκδοχή της πόζας;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This