Τι έκαναν στην αιώνια πόλη Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ;

Must Read

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τον οριστικό χωρισμό του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί και τα δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να κάνουν λόγο για πιθανή επανασύνδεση του Πιτ με την πρώην γυναίκα του, Τζένιφερ Άνιστον.

Ο ίδιος ο Αμερικανός ηθοποιός, σε συνέντευξή του πριν αρκετούς μήνες, είχε πει ότι δεν υπάρχει τέτοια προοπτική. Ωστόσο, το λαμπερό πρώην ζευγάρι έχει έναν φίλο, που, όπως φαίνεται, θέλει να τους ξαναδεί απαραιτήτως μαζί. Ο λόγος για τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Σύμφωνα με την Mirror, ο Κλούνεϊ οργάνωσε ρομαντικό ταξίδι για τους δυο τους στη Ρώμη. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έπειτα από πρόσκληση του φίλου τους. Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ότι ο ηθοποιός είχε κλείσει ιδιωτική βίλα, η οποία είπε πως προοριζόταν για τους γονείς του, ώστε να μην κινήσει υποψίες και βρεθούν απ’ έξω φωτογράφοι και δημοσιογράφοι.

Το τελειωτικό χτύπημα του δημοσιεύματος έρχεται από τις πληροφορίες πηγών της Mirror, που ισχυρίζονται ότι ο Μπραντ Πιτ σκέφτεται την επανασύνδεση, όμως η Άνιστον δεν το συζητάει καθόλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This