Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Αγγελική Ηλιάδη: «Μέχρι να κολλήσω ήμουν δύσπιστη απέναντι στον κορωνοϊό!» (video)

Όχι μόνο δεν έχει καταλάβει -ακόμη- πως τον κόλλησε, αλλά η Αγγελική Ηλιάδη παραδέχτηκε πως ήταν ιδιαίτερα δύσπιστη απέναντι στον κορωνοϊό προτού «πάθει για να μάθει»! 

Όλα αυτά, αλλά και αρκετά ακόμη ιδιαίτερα ενδιαφέροντα παραδέχτηκε η διάσημη τραγουδίστρια, κατά τη μίνι συνέντευξή της στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η οποία από την πρώτη στιγμή δημοσιοποίησε την κατάσταση της υγείας της μέσα από τα social media.

Η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία τόνισε πως παραμένει σε καραντίνα και είναι καλά στην υγεία της, δήλωσε πως: «δόξα τω Θεώ καλυτερεύω. Γύρω στις 17 ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα, οπότε τώρα πάω προς το τελείωμα. Είχα πυρετό, δυσκολία στην αναπνοή, πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση».

Μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει πως κόλλησε τον ιό, αφού τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλησα. Συναναστράφηκα μόνο με δύο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ που βγήκε αρνητικό».

Δεν κάνει διακρίσεις

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε πως ήταν δύσπιστη απέναντι στον ιό και δεν περίμενε να κολλήσει η ίδια. «Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω, πραγματικά δεν το περίμενα. Μετά όμως από την εμπειρία μου θέλω πραγματικά ο κόσμος να ακούσει ότι αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι. Πρέπει να το δούμε πολύ πιο υπεύθυνα από εδώ και πέρα», παραδέχτηκε με ειλικρίνεια.

  • Δείτε τις δηλώσεις της γνωστής τραγουδίστριας στο MEGA:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ