Αναβάλλεται επ’ αόριστον το περιβόητο «Samano Festival» του chef Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Η επίσημη ανακοίνωση

Must Read

Παρ’ όλη την… τζάμπα διαφήμιση, το περιβόητο «Samano Festival» αναβάλλεται, τελικά, επ’ αόριστον, καθότι οι υπάρχουσες συνθήκες διόλου δεν ευνοούν τη διεξαγωγή του.

Το νέο αυτό μουσικό φεστιβάλ, το οποίο ανακοινώθηκε τον Ιούλιο, με ημερομηνία διεξαγωγής του το διήμερο 12 & 13 Σεπτεμβρίου και τόπο διεξαγωγής του τη Λίμνη Μουσών, στην Άσκρη Βοιωτίας, αποτελούσε, ουσιαστικά, πνευματικό παιδί του… σατανά Λεωνίδα Κουτσόπουλου (ναι, αυτόν του Master Chef!), ο οποίος οραματίστηκε μια μεγάλη μουσική γιορτή κόντρα στην δυστοπία που έχει δημιουργήσει η πανδημία Covid-19.

Ωστόσο, η συνεχιζόμενη αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες, από τη μία, και τα αυξανόμενα μέτρα από τις αρμόδιες αρχές, από την άλλη (και, ενδεχομένως, και το όλο σκηνικό με τον Λεωνίδα Μπαλάφα), έδειξαν ότι το φεστιβάλ έπρεπε να μετατεθεί, κυρίως λόγω της διάρκειας και του μεγέθους του, και να πραγματοποιηθεί σε μια χρονική περίοδο όπου οι συνθήκες θα επιτρέψουν κάτι τόσο μεγάλο και μαζικό.

Η ομάδα της διοργάνωσης, οι συνεργάτες και όλοι όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίησή του ευχαριστούν τους καλλιτέχνες για τη διάθεση συμμετοχής, το κοινό για την στήριξη, καθώς και τα media για την προβολή.

  • Δείτε την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών του φεστιβάλ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This