Ανδρέας Κονάνος: «Θα είμαι συγγραφέας και θα ανεβάζω βιντεάκια στο YouTube» (video)

Must Read

Την πρώτη απάντησή του με βίντεο που ανέβασε στο YouTube έδωσε ο Ανδρέας Κονάνος για όσα ακούστηκαν μετά την αποχώρησή του από τις τάξεις του κλήρου.

«Δεν μετανιώνω ούτε εγκαταλείπω τον Χριστό» ανέφερε και προσπάθησε να εξηγήσει την ενέργειά του. Ήταν σαφές όμως από όσα είπε ότι βρίσκεται υπό πίεση (σε αρκετά σημεία έδειξε να απολογείται), ενώ για πολλά ζητήματα δεν ήθελε να δώσει απαντήσεις. Φαινόταν ήρεμος, όμως οι πολλές αντιφάσεις στα λόγια του έδειχναν ότι ακόμα βρίσκεται σε σχετική σύγχυση.

«Δεν αλλάζω σπίτι ούτε θα γίνω life coach. Θα είμαι συγγραφέας και θα ανεβάζω βιντεάκια στο κανάλι μου στο YouTube» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Μη με κρίνετε βιαστικά. Για να γίνεται μια αλλαγή πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος. Όμως δεν θα τον πω. Πάντως δεν είναι ένας, αλλά πολλοί λόγοι. Ξέρω ότι σας πόνεσα, όμως δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Ο καημός μου είναι η ζωή μου, όχι να έχω αποδοχή. Ήθελα να ανασάνω. Όχι όμως ότι πριν δεν ανάσαινα… Όμως ό,τι και να πω τώρα θα παρεξηγηθεί».

Σχετικά με την αποχώρησή του είπε: «Δεν είχα κουρά. Μόνο ρασοευχή. Δεν αρνούμαι τον Χριστό, μάλιστα αυτές τις ημέρες νιώθω τη μοναξιά Του». Όσον αφορά τα μηνύματα που δέχτηκε, είπε ότι χιλιάδες άνθρωποι του συμπαραστάθηκαν και του έδειξαν την αγάπη τους. Γι’ αυτούς που τον επέκριναν είπε: «Έριξαν λάσπη, κακία. Βόθρος πραγματικός. Αυτοί οι άνθρωποι που εκφράζονται έτσι διώχνουν τους νέους από την Εκκλησία. Δεν είμαι αναίσθητος, όμως δεν με αγγίζει τίποτα».

Στο τέλος, αφού ανέφερε τον εκδοτικό οίκο με τον οποίο θα συνεργάζεται, κατέληξε λέγοντας ότι το κίνητρό του δεν ήταν τα χρήματα: «Ήμουν και πριν μια χαρά, δεν είναι το παν τα χρήματα. Υπάρχουν άλλοι λόγοι. Σε τελική ανάλυση, την καρδιά του καθενός τη βλέπει μόνο ο Θεός».

Πάντως στους κύκλους της Εκκλησίας συνεχίζεται ο θόρυβος για την αποχώρηση του δημοφιλούς ιερέα. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν εξήγησε ούτε τώρα τους λόγους, οι φήμες δίνουν και παίρνουν.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This