Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: «Love is in the air» στην Άνδρο

Must Read

«Love is in the air» στην Άνδρο. Η Ελένη Μενεγάκη δεν μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες με τον αγαπημένο της. Όταν το κάνει όμως, σπάει το κοντέρ των likes στο Instagram. Παρά την απόφασή της να φύγει για ένα διάστημα από την τηλεόραση, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, ίσως τώρα και λίγο περισσότερο από πριν.

Όταν έχεις το «στέμμα» της τηλεοπτικής «βασίλισσας» για πολλά χρόνια, δεν γίνεται έτσι ξαφνικά να πάψουν οι προβολείς από τη ζωή σου. Ειδικά όταν και η ίδια η Ελένη έχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τους 1.200.000 followers της στο Instagram. Το βράδυ της Τρίτης, μάλιστα, τους έκανε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της δύο σχεδόν κινηματογραφικές εικόνες της ίδιας με τον Μάκη Παντζόπουλο από την παραλία, στα Άχλα της Άνδρου, όπου είχαν ανάψει φωτιά, προκειμένου να υποδεχτούν τον Σεπτέμβριο, τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, που φέτος τούς βρήκε μαζί στο αγαπημένο τους νησί, χωρίς να έχουν το άγχος της επιστροφής στην Αθήνα για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Στα εν λόγω στιγμιότυπα το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο στην αγαπημένη του παραλία, δείχνοντας full in love, με τις φλόγες της φωτιάς και το φεγγάρι στον ουρανό να συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό. «Love is in the air» έγραψε η Ελένη, αποκαλύπτοντας πως τις φωτογραφίες τράβηξε ο αδελφός της Θοδωρής Μισόκαλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This