Τετάρτη 23/6/2021

Η Ελένη Ράντου εξέφρασε την αγωνία της για το αύριο των θεάτρων εν μέσω κορωνοϊού

Τη στιγμή που οι ηθοποιοί κάνουν πρόβες μέσα στο καλοκαίρι για τη νέα θεατρική σεζόν και περιμένουν να βάλουν την τελική υπογραφή τους στις συμφωνίες με τους θεατρικούς παραγωγούς, ευελπιστώντας να αρχίσουν να παίρνουν τα λεφτά τους από τα τέλη Οκτωβρίου, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι του θεάτρου εκπέμπουν SOS εν μέσω πανδημίας για το αύριο αλλά και την απραξία του υπουργείου Πολιτισμού!

Η Ελένη Ράντου, θέλοντας να αφυπνίσει τους πάντες, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook μια ανάρτηση εκφράζοντας την αγωνία της για την ανεργία που θα σαρώσει τον καλλιτεχνικό χώρο λόγω της πανδημίας και της αβεβαιότητας που επικρατεί. Θεωρεί ότι τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο για εκείνη και αυτός θα είναι ο πιο δύσκολος χειμώνας που έχει ζήσει, καθώς μπορεί και να μην ανέβει στο σανίδι!

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι προετοιμασίες ήταν στο φουλ… Η χαρά και η δημιουργική διάθεση στο κόκκινο… Η προσμονή μεγάλη… Η επιθυμία να μοιραστείς τεράστια… Κι όλα αυτά σε έκαναν να νιώθεις ότι υπάρχεις… Ότι παλεύεις… Ότι επικοινωνείς… Ότι συμμετέχεις… Ότι ενδιαφέρεσαι… Ότι δεν ιδιωτεύεις…Φέτος όλα αυτά μοιάζουν με όνειρα… Ο φετινός ρόλος θα είναι ο πιο δύσκολος. Ο ρόλος του ανύπαρκτου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ