Υπέρλαμπρη η Μάρα Δαρμουσλή στον γάμο της με τον Βασίλη Τσατσάκη

Must Read

Ο κορωνοϊός δεν στάθηκε εμπόδιο για τη Μάρα Δαρμουσλή να παντρευτεί το απόγευμα του Σαββάτου τον σεφ της καρδιάς της Βασίλη Τσατσάκη. Πάντως, παρά όσα έχουν γραφτεί για τα κρούσματα που έχουν «σκάσει» σε γάμους σε όλη τη χώρα, οι καλεσμένοι, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, «ξέχασαν» τις… μάσκες και με κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους ευχήθηκαν στους νεονύμφους βίον ανθόσπαρτον.

Η ηθοποιός, που έλαμπε από ευτυχία, χόρεψε τον χορό του Ησαΐα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι, με κουμπάρα την κολλητή της Χρύσα Γραβάνη, με την οποία διατηρεί στενή φιλία τα τελευταία 15 χρόνια.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στη Νέα Μάκρη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε ρόλο dj να διασκεδάζει τους καλεσμένους του ζευγαριού, το οποίο (μια και ο γαμπρός είναι από την Κρήτη) «έριξε» στην πίστα και τους κρητικούς μπάλους!

Να σημειωθεί ότι τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος της Άγγελος από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη. Η Δαρμουσλή σε πρόσφατη συνέντευξη είχε εξομολογηθεί ότι επέλεξε για τον γάμο της τη Νέα Μάκρη γιατί τόσο εκείνη όσο και οι φίλοι της έχουν δεσμούς με την περιοχή.

Η ίδια έχει εκφράσει δημόσια και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί. «Θα ήθελα πολύ να χαρίσω ένα αδερφάκι στον Άγγελο. Μπορεί η διαφορά ηλικίας να είναι 15 χρόνια, αλλά τέτοια διαφορά είχα κι εγώ με τον αδερφό μου. Θα ήταν υπέροχο να έρθει ένα μωρό στην οικογένεια. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που, αν και συζητώ για τηλεοπτικές δουλειές, δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα» έχει πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This