Εκτός «Μy Style Rocks» η Ευριδίκη Παπαδοπούλου που εξηγεί τον λόγο και… καρφώνει τους παρουσιαστές!(video)

Must Read

Μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες που έχουν περάσει από το reality μόδας, είναι ομολογουμένως, αυτή της Ευριδίκης Παπαδοπούλου. 

Η παίκτρια, η οποία διαγωνιζόταν στο παιχνίδι και στον προηγούμενο κύκλο ο οποίος διακόπηκε λόγω κορωνοϊού, αποφάσισε, μετά από μία εβδομάδα που έχει επιστρέψει το παιχνίδι στις τηλεοπτικές οθόνες μας, να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Επειδή πολλά έχουν συζητηθεί γύρω από την αποχώρησή της, η ίδια έκανε live streaming στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους τον λόγο που την ανάγκασε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. 

«Αποχώρησα δεν είναι κόλπο της παραγωγής. Έφυγα μόνη μου γιατί δεν με σέβονται. Νιώθω αδικημένη και ότι δεν με σέβονται. Φέτος τα νούμερα είναι χαμηλά λόγω του Λάκη Γαβαλά και λόγω εμού. Φέτος δεν πάνε καλά τα νούμερα. Φέτος με τσίτωσαν αρκετά και έφθασα στα όριά μου. Ακούστηκε μια βρισιά που είπα και με κατηγόρησαν ότι το μόνο που ξέρω είναι να κάνω ίντριγκες και ότι είμαι τηλεπερσόνα χωρίς στιλ!» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This