Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που μας αγχώνει ούτε κάτι που λέμε ότι πρέπει να γίνει» (video)

Must Read

Δέκα χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της Στράτο Πατσατζή συμπλήρωσε η Ευαγγελία Συριοπούλου. Το ζευγάρι όμως δεν σχεδιάζει να την επισημοποιήσει με παπά και με κουμπάρο – τουλάχιστον, όχι ακόμη. Η καλλονή πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» εμφανίστηκε στο «Happy Day» χθες το πρωί και πέρα από τα επαγγελματικά της μίλησε και για την προσωπική της ζωή, σχολιάζοντας την προοπτική να παντρευτεί τον οικονομολόγο σύντροφό της.

«Ο γάμος δεν είναι κάτι που μας αγχώνει ούτε κάτι που λέμε ότι πρέπει να γίνει. Δεν με αγχώνει καθόλου… Γενικά είμαστε λίγο ροκ ζευγάρι» σημείωσε χαρακτηριστικά η μελαχρινή ηθοποιός, την οποία είδαμε την περσινή σεζόν και στην κινηματογραφική ταινία «Ευτυχία» να υποδύεται την κόρη της Ελληνίδας στιχουργού.

«Ο γάμος είναι ένα ιερό μυστήριο, που το σεβόμαστε και οι δύο πάρα πολύ, το οποίο επιβεβαιώνει κοινωνικά τη σχέση του ζευγαριού. Αν δημιουργηθεί οικογένεια, σίγουρα θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση» πρόσθεσε με χαμόγελο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της οικοδέσποινας της εκπομπής του Alpha Σταματίνας Τσιμτσιλή. Παράλληλα η Ευαγγελία Συριοπούλου ανέφερε ότι οι γονείς της βρίσκονται μονίμως στο πλευρό της και είναι πάντα χαρούμενοι με ό,τι κάνει χαρούμενη την ίδια.

https://streamable.com/4g2raz

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This