Big Brother: Έξαλλη η Ράνια με τις προκλητικές εμφανίσεις των συμπαικτριών της και ο τσακωμός της με την Ραμόνα (video)

Must Read

Έξω φρενών εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο η Ράνια, η παίκτρια από την Βέροια, καθώς όταν ο «Μεγάλος αδερφός» την ρώτησε πως περνάει στο σπίτι του, εκείνη δεν δίστασε να αδειάσει τις συμπαίκτριες της, για την προκλητική τους, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, εμφάνιση.

Αφορμή στάθηκε η στενή παρέα που κάνει με τον Χρήστο Μακρίδη, γνωστός και ως Αντιδήμαρχος.

«Νομίζω ότι με τη συγκεκριμένη παρέα που βλέπεις είμαι πιο κοντά στις συγκεκριμένες απόψεις που έχω, απλά κλείνω πιο πολύ εκεί, γιατί νιώθω ότι εκεί μπορώ να πω και μια κουβέντα που είναι πιο κοντά στα δικά μου πιστεύω. Οι άλλες παρέες δε διαφέρουν σε τίποτα από τη δική μου, απλά εγώ έχω το δικό μου στιλ που δεν κολλάει τόσο», και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν μου αρέσει, δεν θέλω τώρα να μιλήσω συγκεκριμένα αλλά δεν μου αρέσει. Συνέχεια κ@@@ους απέξω, β@@ια απέξω, λίγο να είμαστε πιο συμμαζεμένες, πιο σεμνές. Ας βάλουν τα μαγιό αλλά ας είμαστε πιο συμμαζεμένες. Είμαστε και στην Ελλάδα έτσι, μια χώρα που κάποια πράγματα δεν περνάνε… Αν ήμασταν κάπου έξω… είναι λες και είμαστε στο βρετανικό Big Brother»

 

Παρόλα αυτά στο χθεσινό επεισόδιο υπήρχε άλλο ένα ξέσπασμα της Ράνιας εναντίον της Ραμόνα αυτή τη φορά, και ο λόγος ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια.

Συγκεκριμένα οι παίκτες είχαν να βγάλουν εις πέρας μία ημερήσια δοκιμασία στην οποία όλοι οι παίκτες καλούνταν να ανέβουν σε πασσάλους και όποιος έμενε τελευταίος θα κέρδιζε  το προνόμιο της εξαίρεσης από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Επειδή η Ράνια δεν είχε κατάλληλα παπούτσια για να φορέσει ζήτησε από τη Ραμόνα να της δανείσει τα δικά της. Η Ραμόνα ισχυριζόταν το αντίθετο, ότι δηλαδή δεν της τα ζήτησε, με την Ράνια να υψώνει τον τόνο της φωνής της λέγοντάς της «Να σου δώσω 50€ να πάρεις άλλα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This