Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου και του ξαδέρφου του Αντώνη Αλεξανδρίδη για τα σεξιστικά του σχόλια περί βιασμού (video)

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, με τα σεξιστικά του σχόλια περί βιασμού από τα οποία αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το reality του «Big Brother».

Ο ίδιος προσωπικά δηλώνει μετανιωμένος. Λόγω της έκτασης που έχει πάρει το θέμα, σπάει τη σιωπή του μέσω του νομικού του εκπροσώπου, Γιάννη Βέρρα, ο οποίος μιλά αποκλειστικά στο Tlife, για το επίμαχο περιστατικό.

«Επιφυλάσσομαι για τις ενέργειες που θα προβεί ο εντολέας μου. Εξ’αρχής, πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους ότι κάθε άποψη, κρίση, ή αντίληψη, η οποία μπορεί να απηχεί σεξιστικές, ρατσιστικές, ομοφοβικές και οποιουδήποτε είδους, τέτοιου περιεχομένου, δηλώσεις ή απόψεις, είναι καταδικαστέες και δεν έχουν θέση στη σύγχρονη κοινωνία. Παραταύτα, επιφυλάσσομαι για τις ενέργειες τις οποίες θα προβεί ο εντολέας μου και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.»

Όσον αφορά την ψυχολογία του πρώην παίκτη αναφέρει:

«Η ψυχολογία του είναι ευαίσθητη, είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες… Δεν θα προβώ σε άλλη δήλωση προτού έρθω σε επικοινωνία με εκείνον και επιφυλασσόμεθα από κοινού για τη δημόσια συγγνώμη του, ενδεχομένως, δήλωσή του, με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμεί ο ίδιος να ενεργήσει και να πράξει από εδώ και στο εξής. Σε κάθε περίπτωση όμως, η εικόνα η οποία έχω ως εντολοδόχος, είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πραγματικά μετανιωμένος και δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκταση την οποία έχει λάβει αυτή η αρνητική δημοσιότητα, μέσα από ένα τέτοιου είδους τηλεπαιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το οποίο πρέπει να είναι σαφές σε όλη την Ελλάδα, είναι ότι τέτοιου είδους αντιλήψεις όπως αυτές που έχουν προβληθεί, με όποιον τρόπο κι αν προβάλλονται, από όποιον κι αν προβάλλονται, είναι καταδικαστέες»

Επίσης δικηγόρος του Αντώνη Αλεξανδρίδη μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, «Live News», έκανε μία τυπική δήλωση χωρίς ωστόσο να αναφέρει το περιστατικό.

«Οποιαδήποτε άποψη εμπεριέχει σεξιστικό, ομοφοβικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο πρέπει να κατακρίνεται, είναι καταδικαστέα και δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο. Επιφυλασσόμεθα για τις εξελίξεις τις οποίες καθοδηγεί ο ίδιος».

Από την άλλη, ο ξάδερφος του πρώην παίκτη τοποθετήθηκε για το θέμα λέγοντας ότι το βίντεο έχει κοπεί από το μοντάζ και δεν είναι ακριβώς έτσι ό[πως φαίνονται τα πράγματα,

«Έχει γίνει τελείως διαστρέβλωση και έχει παρέμβει δικηγόρος και θα πάρει το βίντεο και θα το αναρτήσουν όπως πρέπει. Το βίντεο είναι κομμένο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This