Βασίλης Καρράς: έγινε αγρότης και καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας (video)

Must Read

Από τις πίστες και τα στούντιο ηχογράφησης στα χωράφια και τα θερμοκήπια. To Farm Karras είναι γεγονός, και ο Βασίλης Καρράς δηλώνει πλέον, εκτός από τραγουδιστής, και παραγωγός βιολογικών προϊόντων. Όσο για τη φετινή σοδειά του, έβγαλε από ελιές και σταφύλια έως κεράσια, καρύδια και σύκα.

Πριν από περίπου 10 χρόνια ο δημοφιλής καλλιτέχνης άρχισε να κάνει αργά και σταθερά τα πρώτα του βήματα στον χώρο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, μαζί με τον τουρισμό είναι οι μόνες βαριές βιομηχανίες της Ελλάδας.

Έξω από το Κοκκινοχώρι Καβάλας μετέτρεψε ένα άγονο μέρος σε έναν «πράσινο παράδεισο», δημιουργώντας ακόμη και τεχνητές λίμνες, με σεβασμό πάντοτε στο περιβάλλον της περιοχής. Κι εκεί, χωρίς να έχει πάρει καμία επιδότηση, άρχισε έναν νέο επαγγελματικό αγώνα, προσπαθώντας να παράγει όσο πιο αγνά και ποιοτικά προϊόντα μπορεί.

«Βλέποντας ότι η δουλειά μου τα τελευταία χρόνια παίρνει τον κατήφορο, ήθελα να ασχοληθώ με τον αγροτικό τομέα, γιατί πιστεύω ότι η χώρα μας αυτό έχει να δώσει – και τον τουρισμό. Τίποτε άλλο…» δήλωσε ο Βασίλης Καρράς σε σχετική συνέντευξή του στο GRTimes.gr.

«Ευτυχώς δεν έχω πάρει ποτέ κανένα φράγκο επιδότηση από το κράτος και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό» τόνισε στη συνέχεια, ενώ πρόσθεσε ότι φροντίζει τα προϊόντα του να έχουν τα ελάχιστα δυνατά φάρμακα στην καλλιέργειά τους. «Κάνω τον αγώνα μου προσπαθώντας όσο μπορώ να μη ρίχνω φάρμακα που βλάπτουν τη δημόσια υγεία, μόνο όσο πιο ελαφριά γίνεται. Θα κάνω τον αγώνα μου και πιστεύω θα πετύχω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This