Τρίτη 15/6/2021

Ο Σπύρος Μπιμπίλας καταγγέλλει ότι ακόμα «δεν έχει δει ούτε ένα ευρώ» από τα λεφτά που κέρδισε σε εκπομπή της Μπακοδήμου 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έχει δει ούτε ευρώ από τα χρήματα που κέρδισε όταν έλαβε μέρος  μαζί με τον θίασο του, στην  εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Ένας για όλους», για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Μιλώντας στην κάμερα του Ant1, κατά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Καλλιτεχνών στα Προπύλαια, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε μεταξύ άλλων και για τα χρήματα τα οποία προορίζονταν για την ενίσχυση του Ταμείου αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Το χειμώνα, πριν αρχίσει η λαίλαπα του κορωνοϊού, είχαμε πάει με τον θίασο του ”Αλίμονο στους νέους” στην εκπομπή της κ. Μπακοδήμου, στο ”Ένας για όλους” και κερδίσαμε 2,900 ευρώ υπέρ του ΤΑΣΕΗ. Έκτοτε και παρά τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που κάνω στο συγκεκριμένο κανάλι, δεν μπορώ να βρω άκρη. Διεκδικούμε τα χρήματα που κερδίσαμε. Όταν πηγαίνεις σε ένα τηλεπαιχνίδι για να τα δώσεις για φιλανθρωπικό σκοπό, θα πρέπει άμεσα να παίρνεις και τα χρήματα.

Δεν μπορεί να έχουμε δώσει όλα τα παραστατικά που μας ζήτησαν, μέχρι φορολογικές ενημερότητες των συμμετεχόντων και πλήρη στοιχεία ταυτότητας και τελικά να μην έχουμε πάρει τα χρήματα ένα χρόνο μετά που τα χρειαζόμαστε για την ενίσχυση των απόρων ηθοποιών»,  κατήγγειλε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ