The Bachelor: Η «κομμένη» του GNTM, η… κατά φαντασίαν 38χρονη και 16 ακόμη υποψήφιες νύφες για τον Παναγιώτη!

Must Read

Η πρώην του -μακαρίτη- Παντελή Παντελίδη που «έφαγε πόρτα» από τους κριτές στο περσινό «GNTM» και μια τραγουδίστρια με «χιλιόμετρα» στις πίστες, που δήλωσε… μόλις 38 Μαΐων, προκαλώντας δεκάδες ειρωνικά σχόλια στο Twitter, βρίσκονται ανάμεσα στις 20 υποψήφιες νύφες του πρώτου Έλληνα «Bachelor», κατά κόσμον Παναγιώτη Βασιλάκου!

Το νέο reality του Alpha έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 10/09, με τις πρώτες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ποικίλλουν. Κάποιοι το βρήκαν «διασκεδαστικό» και άλλοι το χαρακτήρισαν «σεξιστικό» και «απαράδεκτο». Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης του πρώτου επεισοδίου, ήταν ικανοποιητικά στο γενικό σύνολο, με μέσο όρο 16%, και ακόμη καλύτερα στο δυναμικό κοινό, με 19,6%, ενώ το υψηλότερο ποσοστό που κατέγραψε η εκπομπή σε τέταρτο ήταν το 23,4%.

Από την αρχή, ακόμη, του «Bachelor» οι διαγωνιζόμενες έδειξαν πολύ μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ τους, με δύο από τις 20 να φεύγουν κιόλας από το παιχνίδι στο φινάλε της πρεμιέρας, καθώς ο Παναγιώτης επέλεξε να μην τους δώσει ένα από τα 18 κόκκινα τριαντάφυλλα που είχε μπροστά του. Το βέβαιο είναι πως κάποιες ξεχώρισαν περισσότερο από κάποιες άλλες, ενώ σίγουρα ορισμένες κάτι μας θύμισαν.

Διαβάστε επίσης: Bachelor: Ξεκίνησαν οι αντιζηλίες! Το καρφί στην Αντζελίνα που «δεν ήξερε να διαβάζει» (video)

Πρώτη και καλύτερη το μοντέλο Αναστασία Βοσκανίδου, η οποία συστήνεται πλέον ως Σία και στο παρελθόν υπήρχε έντονη φημολογία πως ήταν ζευγάρι με τον Παντελή Παντελίδη, κάτι που η ίδια δεν είχε διαψεύσει. Παράλληλα την είχαμε δει να διαγωνίζεται στις οντισιόν του «GNTM», όπου κόπηκε λόγω κάποιων αισθητικών επεμβάσεων που έχει κάνει στο πρόσωπό της.

Ανελέητο τρολάρισμα

Από την άλλη μεριά, η Έλενα Μπάση προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία της και κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media. Η ξανθιά τραγουδίστρια, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, δήλωσε 38 ετών στο βίντεο της παρουσίασής της, κάτι που «τάραξε» το twitter, με αποτέλεσμα να πέσει… ανελέητο τρολάρισμα!

«Τι 38 χρονών, καλέ; 38 ήσουν όταν η Άντζελα Δημητρίου ήταν προϊσταμένη στα κλωστήρια Πεταλούδα», σχολίασε κάποιος. «38 χρονών λέει πως είναι η κυρία κι η Ζωζώ Σαπουτζάκη γέλασε. Γιατί η Ζωζώ ξέρει…», σιγόνταρε ένας άλλος.

Διαβάστε επίσης: Bachelor: Βγήκαν τα μαχαίρια από το πρώτο κιόλας επεισόδιο (video)

Πάντως ο 30χρονος πρωταγωνιστής του show φάνηκε εξαρχής να δείχνει μια μικρή προτίμηση στην Κύπρια Ραφαέλα Γεωργίου, η οποία δέχτηκε και το τριαντάφυλλο της «πρώτης εντύπωσης», κερδίζοντας την ασυλία για την «τελετή των ρόδων», και στην Ντάρια Εροχίνα, με καταγωγή από τη Ρωσία, η οποία επίσης ζει στην Κύπρο.

Στην τελευταία, μάλιστα, ο «Bachelor» μίλησε και στα ρωσικά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This