«Ποταμός» ο νικητής του J2US, Τάσος Ξιαρχός μίλησε για το παιδί που θέλει και την επικοινωνία του με τον Αντώνη του Big Brother!(video)

Must Read

Ο νικητής του «J2US 2», Τάσος Ξιαρχός, είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να εκφραστεί και να πει αυτό που πιστεύει και νιώθει.

Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει πατέρας. Επίσης δήλωσε ότι νιώθει άσχημα που δεν έχει σηκωθεί νωρίς ένα πρωί για να παρακολουθήσει την Κόνι Μεταξά, στην εκπομπή «Πρωινό», με την οποία όπως λέει και ο ίδιος, είναι οικογένεια.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί ύστερα από τα χυδαία σχόλια του πρώην παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη και αποκάλυψε πως οι δυο τους επικοινώνησαν και μάλιστα ο Αντώνης του εκμυστηρεύτηκε πως έγιναν στην πραγματικότητα τα γεγονότα.

«Το Big Brother είναι ένα αίσχος. Ο Αλεξανδρίδης είδε ότι τον σχολίασα και μου έστειλε μήνυμα στο Instagram, μου ζήτησε συγγνώμη και να μου πει μερικά πράγματα. Με πήρε σε βιντεοκλήση και μιλήσαμε αρκετή ώρα. Μου είπε κάποια πράγματα που δεν ήξερα και έμαθα ότι είναι αλήθεια.

Είναι κρίμα να φορτώνεις κάποια πράγματα σε έναν άνθρωπο ένα πρόβλημα. Μου είπε ότι η ατάκα για το “πακέτο” δεν είναι αυτό που νομίζουμε όλοι αλλά ένα πακέτο με προφυλακτικά που τους έχουν δώσει από την παραγωγή για να το χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν. Έτσι ξεκίνησε το μεγάλο λάθος.

Οπότε από εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι όταν η παραγωγή δεν εξηγεί τι έχει συμβεί, κρύβονται και άλλα πράγματα, θέλουν να σου φτιάξουν τον χαρακτήρα. Οι δίδυμοι ένα βράδυ πριν μου έστειλαν μήνυμα πώς πρέπει να είναι και τους είπαν να μην ανοίγουν το στόμα τους σαν να είναι σπίτι τους γιατί εκεί τι κάνουν; Στο Big Brother καίνε ψυχές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This