Η μπαλαρίνα Βικτώρια – Στέλλα είναι φαβορί για το GNTM3 (video)

Must Read

Με το στόμα ανοιχτό άφησε του κριτές του GNTM3 μια μπαλαρίνα από την Κύπρο!

Η Βικτώρια – Στέλλα έκλεψε τις πρώτες εντυπώσεις κατά τη συνάντησή της με τον coach των μοντέλων, Γιώργο Καράβα ο οποίος μάλιστα ομολόγησε ότι βλέπει μπροστά του ένα μεγάλο φαβορί. 

Προχωρώντας στην αίθουσα με τους κριτές, η Βικτώρια – Στέλλα με αύρα μοντέλου, αισιοδοξία και άψογο βάδισμα, απέδειξε από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα ότι έρχεται να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του GNTM. Έχοντας διαπρέψει στον χώρο του κλασσικού μπαλέτου, η ίδια ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το μόντελινγκ και μένει μόνιμα στο Μιλάνο.

H Βικτώρια – Στέλλα με καταγωγή από Κύπρο και Ρωσία, φόρεσε το μαγιό της και εντυπωσίασε ακόμα μια φορά, κερδίζοντας 4 «ναι» για την επόμενη φάση. Μάλιστα, ο φωτογράφος και κριτής Δημήτρης Σκουλός σχολίασε ότι βλέπει μπροστά του μια από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει έως τώρα από το GNTM… 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This