Σάββατο, 17 Απρίλιος 2021

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη στη σχολή που στέλνουν τα παιδιά τους εφοπλιστές και διπλωμάτες ξένων χωρών

Η νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε και βρήκε μαθητές και γονείς στα «πόστα» τους, προετοιμασμένους για μια διαφορετική κανονικότητα. Μεταξύ αυτών και η Ελένη Μενεγάκη η οποία επέστρεψε στην Αθήνα μετά από μια περίοδο ξεκούρασης στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο. 

Η γνωστή παρουσιάστρια που μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση, αφοσιώθηκε στη φροντίδα της οικογένειά της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από την πρώτη μέρα στο σχολείο της Μαρίνας. Φορώντας την ποδιά της της, η μικρή κόρη της Ελένης έβαλε το σακίδιό της στην πλάτη, το οποίο μάλιστα έφερε και το όνομά της και ξεκίνησε γεμάτη ενθουσιασμό για το μάθημα. 

Η Ελένη Μενεγάκη έχει επιλέξει να στείλει τη μικρή Μαρίνα, όπως και τις άλλες δύο κόρες της Λάουρα και Βαλέρια, στο Βρετανικό σχολείο Saint Catherine στη Λυκόβρυσση, σύμφωνα με το tlife.gr.

Στο εν λόγω σχολείο που είναι αγγλόφωνο, τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα, ενώ είναι γνωστό ότι αποτελεί πρώτη επιλογή για τις εφοπλιστικές οικογένειες και τους διπλωμάτες ξένων χωρών που επιλέγουν να στείλουν τα παιδιά τους να φοιτήσουν εκεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ